26.08.2022-11:30 (Son Güncelleme:26.08.2022-11:39)


1

Ünlü isimlerin takıntılı hayranları

Ünlü isimlerin takıntılı hayranları

Birçok ünlü ismin az çok bir hayran kitlesi bulunmakta. Hayranlarıyla iyi iletişim kurabilen ünlüler de var hayranlarıyla sorun yaşayanlar da hayranların sevgisinden bunalan ünlüler de... Bazı ünlü isimlerin hayranlarıyla olan ilişkisi ise oldukça karmaşık. Bazı ünlü isimlerinin hayranlarının onlara duyduğu sevgi sınırı aşabiliyor. Ünlü isimlerin özel hayranlarına müdahale edecek ve onları rahatsız edecek boyuta gelen durumlarda ünlüler çareyi karakola gitmekte alıyor. Ünlü isimler onları taciz derecesine gelecek kadar rahatsız eden hayranlarını şikayet ediyor. Ünlü isimlerin takıntılı hayranları arasında ünlü isimleri öldürecek kadar takıntılı olanları da var. Birbirinden ünlü isimlerin garip takıntılı hayranlarını sizler için derledik.



2

PINAR ALTUĞ

PINAR ALTUĞ

Pınar Altuğ'un takıntılı hayranı fotoğraflarının altına aşkım, canım gibi yorumlarda bulunuyordu.



3

Mine Tugay

Mine Tugay

Hayranlarıyla başı dertte olan bir diğer oyuncu da Mine Tugay. Takipçisinden gelen "Gözlerinin bir delisi var, biliyor muydun?" sorusuna sert yanıt veren ünlü oyuncu, "Biliyorum maalesef ve senden çok rahatsız oluyorum. Sorunun ne? Mahkemede mi görüşelim?" dedi. Bu sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.



4

Uzi sahnede hayranının saldırısına uğradı

Uzi sahnede hayranının saldırısına uğradı

Geçtiğimiz akşam sahne alan Uzi, dehşet verici anlar yaşadı. Hayranının üzerinde atlamasıyla yere düşen ünlü rapçi "Bu görmek istediğimiz bir manzara değil" sözleriyle sahneyi terk etti.



5

MİNE TUGAY

MİNE TUGAY

Mine Tugay



6

NEZ

NEZ

Nez'in hayranı kendisini taciz etmiş ve mesajlar atmıştı. Bir mesajında kanlı bir gelinlik fotoğrafı gönderip “Bu gelinlik senin. Ya benim olacaksın ya da öleceksin. Seçimi yap” şeklinde mesajlar göndermiş.



7

FATMA GİRİK

FATMA GİRİK

Fatma Girik'in ölümü sonrası bazı röportajlar veren ve Girik'in yeğenini suçlayan bakıcı hakkında dava açıldı. Suç duyurusunun ardından İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Fatma Ahu Turanlı’nın avukatı Taşkın Kurt, "Malumunuz son dönemde Fatma Girik hakkında yapılan, özellikle ölümünden sonra yeğenine itham noktasında çok ciddi bir takım girişimler var. İddiaların odak noktasında malumunuz Fatma ablamızın son dönemde bakıcılığını yapan bir kadın. İsmi Gozel Yazyyeva.



8

Bu şahıs özellikle bazı medya kuruluşlarına verdiği röportajlarda son derece ağlayarak, timsah gözyaşlarıyla bir takım ithamlarda bulunmuştur. Bu şahıs hakkında bizde suç duyurusunda bulunuyoruz. Çünkü malumunuz yaşanılan süreçte herkesin temel hükümlülüğü hasta olduğunu hissettiği anda öncelikle kendi testini, kendi tedbirlerini almaya çalışmaktır. Maalesef bu hanımefendi bu özeni göstermedi. "Bununla yetinmeyip Fatma hanımın yoğun bakıma alınmasının ardından ayın 21’inde yaptırdığı teste rağmen ve o testin pozitif çıkmasına rağmen 27’sinde Teşvikiye Camii'nde ve yanlış hatırlamıyorsam 28’inde de Bodrum’da yapılan cenaze törenlerine iştirak etti, taziye evinde bulundu. Gerçekten herkesin hasta olduğunda yaptığı gibi kendisinde bir sıkıntı hissediyorsa öncelikle testini yaptırması, sonra Ahu hanıma telefonla ‘ben hastaymışım’ diye haber vermesi daha isabetli olurdu. Bu konuda bir sorumlu olup olmadığına tabii ki yargı mercileri karar verecek, biz başvurularımızı yaptık’’ şeklinde konuştu.



9

HANDE YENER

HANDE YENER

Hande Yener'in takıntılı hayranı ise hastaneye yatırılmıştı ve ünlü sanatçı, “Hastaneden çıkarsa canım yine tehlikede” demişti.



10

BJÖRK

BJÖRK

Björk'ün takıntılı hayranı Ricardo Lopez tarafından evine bombalı paket yollanmış, daha sonra da ağzına silah dayayıp intihar etmişti. Bunu da filme kaydetmişti.



11

HADİSE

HADİSE

Hadise'nin takıntılı sapıkları peşini bırakmıyor. Cinsel içerikli mesajlar gönderen hayranından sonra şimdi ise oturduğu evinin önüne gelen takıntılı hayranı ile uğraşan Hadise sıkıntılı dönemler geçiriyor.



12

TARKAN

TARKAN

Tarkan, en geniş hayran kitlesine sahip olan ünlüler arasında. Tarkan’ın Antalya’da verdiği konser sırasında bir hayranı dudaklarına yapıştı. Konserde Ruslar ağırlıktaydı ve Rus hayranı güvenlikleri aşıp bir anda Tarkan’ı dudaklarından öpmeye çalıştı. Tarkan ise hayranına ‘O dudakların sahibi var’ diyerek cevap verdi.



13

JOHN LENNON

JOHN LENNON

John Lennon, hayranı Mark David Chapman tarafından öldürülmüştü.



14

MİLEY CYRUS

MİLEY CYRUS

Takıntılı hayranı Miley Cyrus'u hamile bırakmakla tehdit etmişti. Hayranlarıyla başı dertte olan isimlerden biri de Hadise. Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen



15

PETEK DİNÇÖZ

PETEK DİNÇÖZ

Petek Dinçöz’ü ise bir hayranı müstakbel eşi olarak görüyordu. Hatta bir çeyiz hazırlayıp kendi evine göndermesini bile istedi. Daha sonra ise bu adamın akıl hastası olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR