Ünlü İsimlerin Merak Edilen Dövmeleri Ve Anlamları!

Ünlü isimlerin herkes tarafından merak edilen dövmelerinin anlamları sonunda ortaya çıktı.

19.07.2017-11:03 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-10:40) Ünlü İsimlerin Merak Edilen Dövmeleri Ve Anlamları!

Magazin dünyasının gözde ünlü isimlerinin merak edilen dövmelerinin anlamları sonunda ortaya çıktı. İşte ünlü isimlerin dövmeleri ve anlamları...

Yazar Metin Hara koluna sevgilisi Adriana Lima'nın dövmesini mi yaptırdı?

Yazar Metin Hara bu defa magazin dünyasında dövmesiyle gündem oldu. Yazar Metin Hara’nın sol kolunun üst tarafında bir kadın dövmesi magazin muhabirleri tarafından görüntülenince, gözler dünyaca ünlü model Adriana Lima’ya çevrildi.

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya, yeni yaptırdığı dövmesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Harrp Potter hayranı olduğu bilinen güzel oyuncu Hazal Kaya, kitap serisinin yedincisi olan ‘Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’ndaki (Harry Potter and the Deathly Hallows) sembolü dövme olarak vücuduna yaptırdı. ‘Ölüm Yadigarları’ işareti; görünmezlik pelerini, diriltme taşı ve asayı temsil ediyor.

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerinden olan sevilen popçu Murat Dalkılıç, Bodrum'da tatil yaparken yeni dövmeleriyle de gözlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın sol kolunda soyadı yazıyor, sol bacağında da mikrofon dövmesi var.

Reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde 'Nihan' karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül, dudağının içine dövme yaptırdı. Sevilen oyuncu Neslihan Atagül, yeni dövmesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, dudağının içine yaptırdığı K harfi dövmesinin fotoğrafına geride bıraktığımız 206 yılında dünyaevine girdiği eşi Kadir Doğulu'yu etiketledi. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından paylaştığı dövme fotoğrafının altına Sade'in Love Is Found (Aşk bulundu) şarkısının "ı know my eyes already like you" (Biliyorum gözlerim çoktan sevdi seni) sözünü düştü.

Sarışın sevgilisi Selin İmer'le geride bıraktığımız günlerde sade bir törenle dünyaevine giren hacı Mustafa Ceceli, yeni albümünün ilk klibini sevilen popçu İrem Derici’yle düet yaptığı “Kıymetlim” şarkısına çekti. Sevilen popçu İrem Derici'nin klip çekimlerinden sırt dekoltesinde ki dövme dikkatlerden kaçmadı. Güzel popçu İrem Derici, dövmenin anlamı sorulunca şu açıklamayı yaptı: ''8 sene önce Angelina Jolie’den esinlenip yaptırdım. O zaman hayrandım ablaya. Kafa da ermiyor dövmenin çıkmadığına. Sanki tişört, çıkarıp atacağım! Abladan hatıra kaldı. Şifresi yok, varsa siz çözün.''

Angelina Jolie’nin dövmesi, Kamboçya’da kullanılan Khmer dilinde bir dua. Jolie, dövmeyi kendisini ve evlatlık edindiği Kamboçyalı oğlu Maddox’u kötülüklerden koruması için yaptırmış.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sol kolunda, "Beni sadece Allah yargılayabilir" anlamına gelen "Only Allah can judge me" yazıyor. Başrol oynadığı dizisi final yapar yapmaz tatile çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un diğer kolunda ise renkli bir ejderha dövmesi mevcut.

Star TV ekranlarında yayınlanmış olan 'Kiralık Aşk' dizisi ile ününe ün katan yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un kolundaki dövmenin, eski bir kabilenin sembolü olduğu iddia ediliyor.

İlk dövmesini kardeşleriyle beraber yaptırdığını ifade eden sevilen popçu Hadise, kolunda Roma rakamlarının olduğu bir dövmeye sahip. 27 Aralık 2008'i işaret eden dövmenin anlamı, ünlü şarkıcı Hadise tarafından açıklanmıyor. Ensesinde "alis volat propris" yazıyor ve bu yazı "kendi kanatlarıyla uçan kız" anlamını taşıyor. Belinde yer alan dövmesi, Tibet diline ait bir yazı. Anlamı ise "zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan" olarak biliniyor.

Genç kızların sevgilisi Murat Boz'un omzundaki "Polynesian" dövmesi, Okyanusya'daki bir bölgeyi simgeliyor ve geleneksel olarak sahibine güç verdiğine inanılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal