24.02.2024-12:17 (Son Güncelleme:24.02.2024-13:06)


1

Liam Payne

Liam Payne

Bir döneme damga vuran One Direction grubuyla yıldızı parlayan Liam Payne için yemek yemek belki de bir işkence. Çünkü ünlü şarkıcı "Kaşıklardan çok korkmuyorum, tutabilirim ama onlarla yemek yemeyi sevmiyorum" diyor.



2

OPRAH WİNFREY

OPRAH WİNFREY

ABD'nin en ünlü sunucularından biri olan Oprah Winfrey, yaşadığı bir çocukluk travması yüzünden sakızlardan korktuğunu itiraf etmişti.



3

RİTA ORA

RİTA ORA

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'nın en rahatsız olduğu şey 'tuvalet'. Ünlü yıldız, "Ne zaman tuvalete gitsem sanki klozetin içinden bir şey çıkacakmış gibi hissediyorum" diyor.



4

MEGAN FOX

MEGAN FOX

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nam salan Megan Fox için gazetelere dokunmak tam bir işkence! "Uçmaktan korkuyorum bir de gazetelere dokunmaya dayanamıyorum" diyen Fox, sanırım hiç gazete okumuyor.



5

MATTHEW MCCONAUGHEY

MATTHEW MCCONAUGHEY

Döner kapıları görünce büyük bir paniğe kapılan Oscar'lı oyuncu Matthew McConaughey'nin bu ilginç korkusu da dikkat çekiyor.



6

ORLANDO BLOOM

ORLANDO BLOOM

Ünlü aktör Orlando Bloom için "domuz" tam bir kabus! İngiliz aktör bir gün sette serbest kalan domuzdan koşarak kaçtığını dile getirmişti.



7

NİCOLE KİDMAN

NİCOLE KİDMAN

Nicole Kidman'ın en büyük korkusu ise 'kelebekler'. Avustralyalı ünlü yıldız, bu korkusu için "Uçaktan atladım, hamam böcekleri etrafımı sarabilir. Her şeyi yaparım ama kelebeklerin bana dokunmasını istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.



8

JOHNNY DEPP

JOHNNY DEPP

Johnny Depp için korkulu rüya demek eşittir palyaço demek! Ünlü yıldız bu korkusu hakkında "Palyaçolardan korkuyorum. Boyanmış bir yüz ve sahte gülümseme beni rahatsız ediyor" ifadelerini kullanıyor.



9

SCARLETT JOHANSSON

SCARLETT JOHANSSON

Kuş deyince büyük bir korku duyan dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, "Bir tek kuşlardan korkuyorum. Kanatları ve gagası beni korkutuyor. Ödüm kopuyor resmen" demişti.



10

RİHANNA

RİHANNA

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna 'balık' görmeye dayanamıyor! Barbadoslu şarkıcı "Deniz hayvanlarından çok korkuyorum. Küçük balıklardan bile" diyor.



11

JENNİFER ANİSTON

JENNİFER ANİSTON

Bir gün korkuğu için acil iniş isteyen ünlü oyuncu Jennifer Aniston, bu korkusu için "Acayip bir uçak korkum var" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr