23.04.2021-10:01 (Son Güncelleme:06.12.2021-09:36)


1

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın, konser esnasında "Ne moron moron bakıyorsunuz? Dağdan mı indiniz? Diyarbakır'dan mı geldiniz?" sözleri oldukça haklı bir nefretin odağı olmuştu.



2

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı'nın kendini kaf dağında görüp "Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi?" cümlesi ise senelerce konuşuldu...



3

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Bir ayrımcı açıklama da Ebru Şallı'dan geldi: "Diyarbakırlılar kokuyor!" sözlerinin ardından Şallı, insanların tepkisini hak etmişti.



4

Rafet El Roman

Rafet El Roman

"Ben aldatırım fakat kadınım aldatamaz" gibi sözleri ''pes!'' dedirtti!



5

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy, ''Bana ne hayvanlardan'' açıklamaları hayvanseverleri deliye döndürdü.



6

Melis Sezen Altın Kelebek Ödüllerinde yaptığı konuşma ve kıyafetiyle törene damga vurdu.



7

Hülya Avşar

Hülya Avşar

"Akıllı kadın dayak yemez" gibi yersiz ifadeler kullanan Hülya Avşar, adeta bütün medya tarafından aşağılandı.



8



9

Tuğçe Kazaz

Tuğçe Kazaz

Sürekli din değiştirmesi ile değil fakat dini ve siyaseti popülerliğine alet etmesi kendisine gıcık olunmasına yetti!



10

Gökhan Özen

Gökhan Özen

Gökhan Özen'in adından söz ettirmek için yaptığı ilginç açıklaması; "Jet ski ile denizde kaybolduğu" haberi medyaya yansıdıktan sonra pek çok hayranı onun için korkmuştu. Ünlü şarkıcı birkaç gün sonra gayet dinç bir şekilde "geri geldim, kurtuldum" diye ortaya çıktı. Ardından da "köpek balıklarıyla boğuştuğu" nu iddia etti.



11



12

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya da Nurgül Yeşilçay'a ettiği hadsiz laflardan sonra herkesin tepkisini topladı. ''Beyonce mu onu taciz edeyim!''



13

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Kocasının adı skandal iddialara karışınca "cefakar anne" tavırlarına bürünerek ne kadar göz yaşı dökse de kimse samimi bulmadı..



14

Asena Erkin

Asena Erkin

Asena Erkin de Caner'i aldattığı iddialarının ardından tepkileri topladı.



15

Erol Köse

Erol Köse

Pek çok kişinin sırlarını kendi çıkarları için ortaya dökmesiyle yalnızca halkın değil, şöhret dünyasının da nefretini kazandı.



16

Köse, Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirme kararını, dedikodu yoluyla öğrendikten sonra sosyal medya hesabından duyurdu.



17

Nihat Doğan

Nihat Doğan

Tacizcilikle anılan Nihat Doğan, hem ünlülerden hem de halktan pek çok kez ayar yemesine rağmen, hala susmuyor! "Benim olmazsan taciz ederim" şarkısı olan birinden ne bekliyoruz ki?



18



19

Koray Avcı

Koray Avcı

Gençler tarafından çok sevilen Koray Avcı'nın gerçek yüzünü organizatör ortaya çıkardı. İddialara göre Avcı, hem hayranlara küfür edip aşağılıyordu hem de konserlere geç çıkıyordu.



20

Şafak Sezer

Şafak Sezer

Gezi Parkında "Hükümet istifa" sloganı attıktan, sadece üç gün sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın dizinin dibinde el pençe divan durarak "dengesizliğini" gözler önüne serdi.



21

Cem Özer

Cem Özer

Tensel birlikteliğin aldatma sayılmayacağını söyleyen Cem Özer'in kullandığı ifadeler aynen şu şekilde olmuştu: “Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle… Yapabilir. Bunu aldatma saymam ki'' ifadeleri ortalığı karıştırmıştı.



22

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Maske takmaktan bunalan Hülya Avşar değişik açıklamalar yaptı.



23

Hülya Avşar

Hülya Avşar

"Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini 'öcü' demişti. Korkmuştu. Bazen böyle tamamen kapanıyorlar ya. Kusura bakmasınlar. Dolayısıyla bununla ilgili yazılar yazmıştım. Daha beyaz çarşaf da olabilir falan diye... Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da.... Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin..."



24

Mehmeh Ali Erbil

Mehmeh Ali Erbil

Evlenmeyi düşünmediğini söyleyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den ilginç bir itiraf geldi.



25

MEHMET ALİ ERBİL:DM'DEN KADINLARA YÜRÜYORUM

MEHMET ALİ ERBİL:DM'DEN KADINLARA YÜRÜYORUM

Senelerdir kaçış sendromuyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, geçen gün Tarabya'da basın mensuplarıyla sohbet etti.



26

"KADINLARA DM'DEN YÜRÜYORUM"

"KADINLARA DM'DEN YÜRÜYORUM"

Erbil, gazetecilerin yönelttiği "Kızlar peşimi bırakmıyor demiştiniz. Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna,"Gündemimde evlilik yok. Kadınlara sadece Instagram DM'den yürüyorum" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr