21.07.2020-12:17 (Son Güncelleme:04.05.2024-14:15)


1

Sevgilisi tarafından önce darp edilen ve bayılmasının ardından boğularak öldürülen, varille birlikte üzerine beton dökülerek gömülen Pınar Gültekin cinayetinin aydınlanmasının ardından ünlü isimler tepkilerini arka arkaya dile getirdi. İşte ünlü isimlerden Pınar Gültekin paylaşımları...



2

HADİSE

HADİSE

"Haberi gördüğümden beri yazıp yazıp siliyorum birçok şeyi. Bela okumak, küfür etmek, lanetlemek... Hepsini yaptık! Ama hala bir çözüm bulunamadı kadına şiddete! Çok üzgünüm Pınar..."



3

SONGÜL ÖDEN

SONGÜL ÖDEN

"Bu fotoğrafta yakılmış, parçalara ayrılmış, iftiraya uğramış bir kadının bakışı var...artık aramızda değil..aman sessiz kalalım ağzımızın tadı bozulmasın"



4

BETÜL DEMİR

BETÜL DEMİR

"Kaybetmeyi de öğretin erkek çocuklarınıza...ki bitsin EGO CİNAYETLERİ"



5

ECE SEÇKİN

ECE SEÇKİN

"Bu son olsun" demek içimi yaralıyor, bunun ilki sonu olabilir mi hiç? 27 yaşında hayattan koparılan bir CAN için hangi söz o anneyi o babayı teselli edebilir..."



6

EMRE KARAYEL

EMRE KARAYEL

"Yazık.. Çok üzüldüm... Ah nasıl da güzelmiş... Gene mi eski sevgili (koca)? diyoruz, Hashtag'li kınamalar yapıyoruz vee VİCDANEN rahatlama... Peki sonuç? SIFIR! Yara her gün kanamaya devam ediyor ve edecek !!!!!"



7

SILA

SILA

"Çok üzgünüm ve Pınar..."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr