20.01.2021-11:22 (Son Güncelleme:20.01.2021-11:23)


1

Ünlü isimleri, bir online alışveriş sitesi ile bugüne kadar görülmemiş bir anlaşmaya imza attı. Ünlülerin, para karşılığı yaptığı anlaşma duyanlara ‘yok artık’ dedirtti.



2

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, birçok etkinlik ve konser online olarak gerçekleştirilmeye başladı.



3

Online konser ve etkinliklerin yanı sıra birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarında canlı yayın açarak sevenleriyle bir araya geldi.



4

Online üzerinden hayranlarıyla iletişim kuran ünlü isimlerin, son hamlesi ise şaşkınlık yarattı. Ünlü isimler, bir alışveriş sitesi üzerinden hayranlarıyla para karşılığında buluşmaya başladı.



5

Bunun için ayrı bir platform kuran firmanın sisteminde de şu isimler yer aldı: Ahmet Çakar, Yunus Günçe, Abdülkerim Durmaz, Serdar Ortaç, Evrim Keklik, Eray Aksungur, Nuri Alço, İsmail Baki Tuncer, Okan Karacan, Elif Gören ve Burak Akkul.



6

Sistem ise şu şekilde işliyor: vatandaşlar, sitede seçtiği ünlü isme belirlenen bir ücret karşılığında istediği mesajı okutuyor. Mesajların ücreti de 95 TL'den başlayıp 708 TL'ye kadar çıkıyor. Söz konusu listede rekor ise Yunus Günçe’ye ait. Ünlü oyuncuya mesaj okutmak isteyen vatandaşlar 708 TL ödemek zorunda.



7

Öte yandan koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören Okan Karacan için belirlenen ücret tutarından indirim yapılarak 315 TL'den 158 TL'ye düşürüldü.



8

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise bu duruma tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr