Ünlü İsimler Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Bostancı Gösteri Merkezi birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Pinhani, Manga ve Selda Bağcan Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek.

10.03.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-11:27) Ünlü İsimler Bostancı Gösteri Merkezi'nde
İstanbul’da Anadolu yakasının gözde konser mekanlarından Bostancı Gösteri Merkezi bugüne dek sayısız sanatçıya ve unutulmaz performanslara ev sahipliği yaptı. Atlantis Yapım 2020 yılında Türkiye’nin tanıdığı birbirinden güçlü isimleri, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleri ile biraraya getirmeye devam ediyor.

PİNHANİ - 18 MART

2004 yılında kurulan Pinhani farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer müzik gruplardan sıyrılıyor. 'İnandığın Masallar', ‘Başka Şeyler’, ‘Canlı Yayın’ adlı albümleri bulunan Pinhani 28 Şubat akşamı BGM’de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Kendine has bir hayran kitlesi kazanan ve Mart ayında 3. Solo albümü ‘Kalp Hanımı’ yayınlamaya hazırlana Kalben, Pinhani’in 2019 tarihli ‘Yollar Ve Biz’ albümünde söyledikleri ‘İyi Değilim Ben’ şarkısını canlı olarak hayranları ile paylaşacaklar.

SELDA BAĞCAN - 17 NİSAN

Hiçbir kategoriye girmeyen eşsiz sesi ve benzersiz yorumuyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi sanatçı Selda Bağcan Senfonik, Atlantis Yapım organizasyonuyla 17 Nisan günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

MANGA - 3 MAYIS

Türk rock grubunun önde gelen isimlerinden Manga, 3 Mayıs Pazar günü ilk defa Bostancı Gösteri Merkezi'nde olacak. Fikret Şeneş’e saygı albümünde yeniden düzenlemiş oldukları “Haykıracak Nefesim” şarkısının fantastik klibiyle adından çokca söz ettiren maNga sürpriz konukları ve sahne şovlarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal