10.03.2021-17:55 (Son Güncelleme:10.03.2021-17:55)


1

Love Island 2018 yarışmacısı Frankie Foster'ın Tinder'da tanıştığı ve öğrenci olan genç bir kıza gönderdiği mesajla tepki çekti.



2

Genç kıza gönderdiği mesajda, koronavirüs karantinası sırasında 'arabada cinsel birliktelik için' onunla buluşmasını istediği ortaya çıktı.



3

20 yaşındaki bir öğrenci, Love Island'ın yıldızı Frankie Foster'ın karantina sırasında kendisine "arabada cinsel birliktelik yaşamak için mesaj attığını" iddia etti.



4

O sırada 19 yaşında olduğunu söyleyen Georgie Adams, The Mirror'a yaptığı açıklamada 25 yaşındaki Frankie'nin, mesajlarda Koronavirüs karantinası başlamadan onunla tanışıp tanışamayacağını sorduğunu söyledi.



5

TUHAFLAŞMAYA BAŞLADI

TUHAFLAŞMAYA BAŞLADI

Genç kız Love Island yarışmacısı olduğu için ilk başta buluşmayı düşündüğünü ifade etti. Evlerinin yarım saat uzaklıkta olduğunu söyleyen genç kız, Frankie Foster'ın Instagram’dan onu takip etmeye başladığını da söyledi.



6

Georgie, buluşma isteğine rağmen Frankie ile buluşmadı ve ona mesaj gönderdiği ilk gün ne kadar ileri gittiğinden rahatsız olduğunu itiraf etti.



7

Genç kız şunları söyledi: "Hiçbir zaman sağlam bir plan olmadı, ama biraz tuhaflaşmaya başladı ve bana 'Bu gece ne yapıyorsun?' diye mesaj attı ilk günden" diye konuştu. Şimdi İngiltere'nin Birmingham kentine taşınan Georgie, Frankie'nin onu Instagram'da hala takip ettiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr