Ünlü giyim markasının ekmeği ayaklar altına alan reklamına tepkiler artıyor

Türkiye’de de büyük bir kitlesi bulunan ünlü giyim markası ZARA’nın son reklam görselleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. İşte o fotoğraf…

12.06.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-15:14) Ünlü giyim markasının ekmeği ayaklar altına alan reklamına tepkiler artıyor

Ünlü giyim markalarından biri olan ZARA, yeni reklamı için yayınladığı görselle tepkileri üzerine çekti. Dev giyim markası hakkında binlerce yorum yapıldı. 

Ekmeği ayaklar altına aldılar

Türkiye’de de popüler olan giyim markalarından biri olan ZARA, sosyal medyada yayınladığı reklamla gündem oldu. Ekmeğin ayaklar altına alındığı fotoğraf kullanıcılar tarafından büyük tepki çekti. İnternet sitesinden satışa sunduğu sandaletleri, ekmeğin üstüne yerleştiren ve sitesine yükleyen firmaya tepkiler büyüyor. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin." dedi.

ZARA

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde bir rezillik daha olmasın. Şimdi de dünyaca ünlü ZARA yeni ürün tanıtımında ekmeğe büyük saygısızlık yapıyor.

Böyle reklam mı olur? Üzerine basacak ekmekten başka bir şey bulamadınız mı? ZARA'yı kınıyorum!

Biz ekmeği 3 defa öpüp alnımıza koyarak büyüdük. Ekmek şeklinde çanta yapmanız yetmedi, bir de üstüne ekmeği ayaklar altına alıyorsunuz! Böyle mi tanıtım yapıyorsunuz? Bu kadar düştünüz mü!

Neden? Neden yani. Neden ekmek? Hele dünyada bu kadar aç varken?

Bundan böyle bunlara para kazandıran utansın!

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal