Ünlü danışman Gülden Kazancı’dan Ankara Bağlıca’ya yatırım

Gülden Kazancı Beauty güzellik merkezi Ankara'da hizmete girdi.

01.12.2023-15:52 - (Son Güncelleme: 01.12.2023-15:52) Ünlü danışman Gülden Kazancı’dan Ankara Bağlıca’ya yatırım

Ankara'nın Bağlıca semtinde faaliyetlerine başlayan bir güzellik merkezi olan Gülden Kazancı Beauty, kasım ayında kapılarını açarak şehre estetik ve rahatlatıcı bir soluk getirdi. Gülden Kazancı'nın liderliğindeki bu güzellik merkezi, sunduğu hizmetler ve iddialı çıkışı ile adından söz ettirecek gibi görünüyor. 

Gülden Kazancı Beauty güzellik merkezi Ankara'da

Güzellik merkezindeki verilen hizmetlere yönelik açıklamalarda bulunan Gülden Kazancı, "Gülden Kazancı Beauty olarak amacımız, müşterilerimize sadece güzellik değil, aynı zamanda içsel huzur da sunmak. Bu nedenle, sunduğumuz hizmetleri özenle seçiyor ve her biri konusunda uzmanlaşmış estetisyenlerle çalışıyoruz. Sadece uzman kadronun da yeterli olmadığının farkında olduğumuzdan, gelişmiş ülkelerde kullanılan son teknikler ve teknolojik ekipmanlarla hizmet veriyoruz." İfadelerini kullandı. 

Gülden Kazancı

Gülden Kazancı Beauty, kalıcı makyajdan lazer epilasyona, dermopen uygulamalarından bölgesel incelme işlemlerine kadar bir güzellik merkezinde olması gereken tüm işlemleri bünyesinde barındırıyor. Gülden Kazancı, kalıcı makyajın yüz hatlarını belirginleştirdiğini ve müşterilere uzun vadede pratiklik sağladığını belirtti. Ayrıca, lazer epilasyonun modern ve etkili bir yöntem olduğunu vurgulayarak, "Müşterilerimizin konforu ve memnuniyeti bizim için önceliktir" diye konuştu.

Gülden Kazancı Beauty’nin, alanında yetkinliğini ispatlamış 4 uzman estetisyenin çalıştığı bir merkez olduğunu belirten Gülden Kazancı, çalışanların yetkinliklerini şu sözlerle dile getirdi: "Ekip arkadaşlarımız sadece işlerini değil, aynı zamanda müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyorlar. Güncel teknolojiyi takip ediyor, eğitimlere katılıyor ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çaba gösteriyorlar."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal