Ünlü Blog Yazarı Botoks Yaptırdı, Hayatı Kabusa Döndü!

Göz kenarındaki kırışıklıkları düzelttirmek isteyen kadının hayatı yaptırdığı botoks sonrası resmen karardı!

07.04.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 07.04.2021-15:15) Ünlü Blog Yazarı Botoks Yaptırdı, Hayatı Kabusa Döndü!

Chiago'da yazdığı bir blog ile tanınan Whitney Buha, düzenli olarak botoks yaptırıyordu. Geçtiğimiz ay yine aynı işlem için kliniğin yolunu tuttu. Fakat bu sefer hiç aklına gelmeyecek şey başına geldi. Kırışıklıkları azaltmak için uygulanan protein, sağ gözünün yakınında yanlış bir yere enjekte edilince o gözü sanki bir darbe sonucu şişmiş gibi bir görüntü halini aldı. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI!

Whitney Buha, aslında başına gelen bu durumu göstermek istemediğini, ancak takipçilerinin arasında başına gelenleri görmek isteyenlerin çoğunlukta olduğunu belirtti. Bunun üzerine de Instagram hesabından, botoks yapılırken işler ters gidince başına gelenleri gözler önüne serdi.

TAKİPÇİLERİNİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİ!

Buha, sonunda yanlış enjeksiyonun nelere yol açtığını göstermeye karar verdiğini belirtti. Bunun nedeni hakkında da ‘Çünkü aranızdan birçok kişi botoks yaptırıyor ve başına bunların da gelebileceğini bilmiyor’

ÖNERİLEN DE YANLIŞ ÇIKTI!

İşlem sonrasında sağ göz kapağının, soldaki gibi görünmediğini, biraz aşağıya düştüğünü fark etti. Endişelenip kliniğe geri koşan, genç kadının sağ göz bölgesine dört ünite daha enjeksiyon önerildi. Varsayıma göre bu şekilde genç kadının iki gözü arasında eşit görünüm sağlanacaktı. Fakat o dört ünitenin uygulanmasından sonra yine beklenen olmadı!


BAŞ AĞRISI NORMAL

Estetik uzmanları, Whitney Buha'nın yaşadığı bu sorunun, yüzde bir ile 5 kişi arasında yaşanabildiğini açıkladı. Botoks sonrası baş ağrısının da normal karşılanabileceği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal