Ünlü astrolog Seçkin İlbuğa’dan 13 Aralık Burç yorumu: Çalışanın kazanacağına, üretenin alkışlanacağına ve başarılara imza atacağına inancım tamdır.

Ünlü astronot Seçkin İlbuğa, 13 Aralık burç yorumlarını sizler için değerlendirdi. 2023 yıl bitiminin son günlerini yaşarken, bu son günlerin ve biraz da; yeni yıl, yeni gelecek ve yeni umutlar üzerinde genel bir değerlendirmede bulundu. Ayrı ayrı burçlar hakkında da görüşlerini, bilgisini ve de fikrini sizler için kaleme aldı.

12.12.2023-13:02 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-13:02) Ünlü astrolog Seçkin İlbuğa’dan 13 Aralık Burç yorumu: Çalışanın kazanacağına, üretenin alkışlanacağına ve başarılara imza atacağına inancım tamdır.

Kolektif bir ruhsal sıçrama yaşanmaktadır. Bağlı olduğumuz manyetik alan sıçrama yaparken biz elimizi kolumuzu koyacak yer bulamayacağız. Bu durum ciddi bir baskı yaratacak. Ruh sağlığımızı korumaya çalışacağız. Bu dünyada ne işim var dersin, işini, ilişkini, dostluklarını sorgularsın. Bir ait hissedememe durumu yaşamaya başlarsın. Dünya sıçrarken sen yerinde sayamayacağın için harekete geçmek zorunda kalacaksın. Bir şey yapmam, bir yere gitmem lazım diyenler olduğu gibi hiçbir şeyin farkında olmayanlarda olacaktır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Büyük sıçrama büyük ayrılıklar yaşatacaktır. Farkına bile varmadan kim bilir kimleri geride bırakacağız.  

İşin uzmanından görüş al.

Yeniay, hayatında eksik, işlevsiz olan bir alanı iyileştirmeni zorunlu kılar. Yüzeysellikten uzak dur, kulaktan dolma bilgiyle harekete geçme, işin uzmanından görüş al. Diyelim iş, eğitim, ticaret alanında bir şeyler yapmak istiyorsun. Kendine muhteşem bir rol model bulmalısın. En doğru hamlede bulunmak hayatını değiştirmeyecek, ilham aldığın kişi hayatını değiştirecek. Senin sorumluluğun ilham kaynağını doğru seçmek. İşinin en iyisi olsun, seninle ortak değerleri bulunsun.  

O adımı atmazsan hayat boyu pişman olursun

İlginç bir ikilem yaşayacaksın. Mesela sonunun nereye varacağını bilmediğin bir işe, ilişkiye başlayabilirsin. Dışarıdan her şey güzel görünür ama gelecekte ne olur tahmin etmek imânsızdır. O adım yine de atılacak. Çünkü o adım geleceği yaratacak. İçinden geçtiğin zaman büyük bir sıçrama yapmaya izin veren bir zamandır. O adımı atmazsan hayat boyu pişman olursun. Öte yandan sonucu bilmediğin bir işe kalkışmanın huzursuzluğunu yaşayacaksın. Riski en aza indirmek istiyorsan yıldızlarınla uyumlu hareket etmelisin.

Artık geçmişe, geriye çekilmekten kurtulacağız

Enerji tıkandı, stres arttı ve tahammül azaldı diyenler okumaya devam etmeli. Hiçbir şeye yetişemiyoruz, hiçbir şeyi yetiştiremiyoruz veya hayatımızı değiştiremiyoruz diyenler burada mı? Merak etmeyin işler değişiyor. Tüm bu olanların tek sorumlusu Zaman. Zaman, yapmadığı şeyler yapmaya başladı. İşte Zaman adeta ikiye ayrıldı. Artık geçmişe, geriye çekilmekten kurtulacak ve geleceğe, ileriye yol alacağız. Attığın her adım ses getirecek, hatta uzun yıllar sonra bile bu ses duyulmaya devam edecek. Bugün kalkıştığın iş, kurduğun ortaklık, başladığın ilişki geleceğin olacak. İşte bu nedenle attığın adıma dikkat et. Sesin duyulur, sözün tutulur, hayalin yarının gerçeği olur. Çalışanın kazanacağına, üretenin alkışlanacağına, akılla ilerleyenin inanılmaz başarılara imza atacağına inancım tamdır.

13 Aralık burç yorumu

Koç Burcu

Manevi tatmine ihtiyacın var. Ruhuna iyi gelen kişilere, işlere vakit ayır. İlahi adalete, hakkın olanın sana geleceğine güven. Uzun süredir beklediğin iş, eğitim, seyahat konularında gelişme yaşanabilir. Senin beklediğin şekilde olup olmamasına takılma, yeter ki hareket başlasın. Yaşanan aksilikleri, aksaklıkları hatta kırgınlıkları geride bırak. Belki yeni bir plana, işe, hayale ihtiyacın vardır. Belki de şimdiye kadar kaçındığın, ihtimal bile vermediğin bir yerdedir kısmetin. İşte bunu anlamak için doğum haritanı analiz ettir. Gördüğünden, bildiğinden fazlası olduğunu unutma. Kendi kararlarını almaya, her işini kendin yapmaya alışıksın ama bu defa bırak rotayı haritan çizsin.   

Boğa Burcu

Sen değiştin, dünya değişti. Aileyle, eşle, ortakla hatta kendinle çeliştiğin bir dönemdesin. Dün inandığın, savunduğun bugün anlamsız. Birlikte yürüdüklerinle yolları ayırma, yan yana gelemediklerinle sarmaş dolaş olma zamanı. Maddi ve manevi anlamda herkesin kazandığı formüller arıyorsun. Aileye ait maddi-manevi mirası yaşatmak istemeni anlıyorum. Birliği korumak her zaman iyidir, ölçüyü kaçırma ve gerçeklikten kopma. İdeal olanı yapmak adına olmazı oldurmaya çalışma. Kendin olmaktan, tutkularından vaz geçme. Elbette önce gerçek tutkularını keşfet. Farkında bile olmadığın yeteneklerini, tutkularını keşfetmek için doğum haritası analizi yaptırmalısın.   

İkizler Burcu

Eksik parçayı ara bul. İş birliği yaptığın, ortaklık ettiğin veya evlendiğin kişi sana ne kadar destek oluyor? Biz olmanın yazılı olmayan kurallarına kafa yorman gerekebilir. Dikkat etmeni istediğim nokta şu; eşinin, ortağının haklarını her koşulda korudun mu? Kızgınken, kırgınken ne yaptın mesela? Seni kırmanın bedelini Nasıl ödettin? İşine, kazancına, başarma şansına zarar verdiysen aynı yerden yara alırsın. Kırgınlığına rağmen adil davrandıysan ödülleri toplama zamanı. Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler varsa dengenin bozulduğu yer orasıdır. Hesapları kapat, helalleş ki yollar açılsın. Doğum haritan, kendine ya da karşı tarafa adil olamadığın noktaları tespit etmene yardımcı olacaktır.

Yengeç Burcu

Bu rutini sen seçtin. Hayatın hiç bu kadar sıkıcı olmadı belki de. Aynı şeyleri yapmaya devam ederek yaşadığın sorunlardan kurtulamazsın. Ya köklü bir değişime cesaret edecek ya da yakınmadan yola devam edeceksin. Doğum haritanla uyumlu yeni rutinler belirleyerek yaşadığın baskıyı azaltabilirsin. Eğlenceli, kendinle gurur duymanı sağlayacak rutinler seçmeye özen göster. Mesela dansa başla ama başlamakla kalma devam et. Amaçsız, bir gün geçir, yüksek sesle şarkı söyle…Yaşadığını hissetmek için, hayattan keyif alman için ne gerekiyorsa onu yap. Öte yandan beslenme ve spor konusunda profesyonellerden destek al. Evcil dostlarınla vakit geçir. 

Aslan Burcu

Aşk ciddi bir iştir. Aşık olmak, çocuk sahibi olmak veya bir seyahate çıkmak hayatına renk katsın istiyorsun. Esasen bir şeyin seni alıp mutluluğun kucağına bırakmasına ihtiyacın var. Yay yeniayı uzaklara, sana yabancı olana başka bir deyişle sende olmayana işaret eder. Bir sevgilin olsa, bir çocuğun olsa, falan ülkeye gitsen her şey değişecek sanman bundan. Evlilik veya çocuk kararı vermeden haritanı analiz ettir. O kadar çok değişikliğe ihtiyacın var ki seni yoracak bir işe, ilişkiye, ticarete düşünmeden evet demeni istemiyorum. Yeteneklerini keşfetmek, hobiler edinmek için doğum haritan yol gösterici olabilir. Bir şeyler üreterek kendini mutlu etmeni öneririm. Hiçbir şey yapamıyorsan sanatsal etkinliklere katıl.

Başak Burcu

Aile kurmak, aileyi korumak yeni meşguliyetin olabilir. Aile kurmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyorsan doğum haritandan yardım al. Koşulsuz sevilmeye de ihtiyacın olabilir. O zaman koşulsuz sevmeye hazır olduğundan emin ol veya koşulsuz sevilemeyeceğini kabul et. Değiştirmen gereken yönlerini, durumlarını fark et. Maddi, manevi hangi alanlarda iyileşmeye, gelişmeye ihtiyacın var? İş, meslek, eğitim, para, dış görünüş vb. alanların en az birinde kendini geliştirmek isteyeceksin. Aileyi korumak için ise çok büyük hareketler yapman gerekmiyor. Sorumlulukları, riskleri paylaşarak, verdiğinin değil aldığının muhasebesini tutarak işe başlayabilirsin. Bu arada eğer bir duygu yoğunluğu yaşıyorsan profesyonel destek almayı düşünebilirsin. 

13 Aralık burç yorumu

Terazi Burcu

Temasın, iletişimin her türünden beslenirsin. O halde hayatında iletişime özel bir yer açalım. Bu nasıl olabilir? Mesela iletişim yoluyla para kazanmayı düşünebilirsin. Kitap yaz, blog aç, diksiyon veya yazarlık eğitimi al vb. Enerjini, yeteneğini doğru kullan ki aşkta, işte, okulda, evde sürekli bir iletişim problemi yaşama. Doğum haritan, iletişim, alma-verme dengesi konularındaki eksiklerini bulmanda sana yol gösterebilir. Hayatın sana daha adil davranması da aradığın aşkı, huzuru bulmanda sandığın kadar zor değil. Yakınlarının, kardeşlerinin gözlemlerine güven.

Akrep Burcu

Şu para konusunu sonsuza kadar kapatalım mı? Sen bir problem çözüldüğünde başarmış, muzaffer hissedenlerdensin. Öte yandan güçsüzlükten ödün kopuyor. O nedenle de bitip tükenmeyen maddi sorunlara randevu verip duruyorsun. Gücü parayla özdeşleştirdiğinde sınavların çoğu parayla ilgili olur. Kriz yönetiminde iyi olman güzel. Ama senden beklentim krizleri aşma kabiliyetini geliştirmen değil. Başarmış, kazanmış hissetmek için yeni bir motivasyona sahip olmanı bekliyorum. Para­nın, gücün, başarının, maceranın tanımını yeniden yap. Haritanla uyumlu bir ritüele ihtiyacın var.

Yay Burcu

Var olandan memnun olmaktan çok, memnun olacağın şeyleri var etmeyi denemelisin. Aşırı iyimserlik gerçeklikten kopmana neden oluyor, sanki. Yeni bir hayat görüşü, iş, meslek, ev, şehir, ülke, eğitim, ilişki vb. yeni bir şeyler lazım. Kendine sık sık ‘’nasıl hissediyorum, ne istiyorum’’ diye sormalısın. Samimi bir cevap alana kadar sormaktan vaz geçme. Göreceksin, iyiymiş gibi, her şey yolundaymış gibi davranmaktan vaz geçtiğin an yaşamın renklenecek, beklentilerin dile gelecek. Haritan rehberliğinde yeni bir hayat planı yap. Hedef ve hayallerini kendine hatırlat. Hedefe giden yol ve olası yolculuk süresi gibi detaylardan oluşan bir planlaman olsun.

Oğlak Burcu

Büyük korkularının hepsini yaşadın ve bitti. Artık korkusuzca yaşama vakti. Yorgunluğa, yoğunluğa gösterdiğin saygıyı huzura gösterdiğinde dünyan değişecek. Hayaller, vizyonlar, rüyalar sana iham verebilir. Aklında bile gelmeyen işlere ilgi duymaya başlayabilirsin. Hedefin iç huzuruna ulaşmak olsun. Huzurlu bir iş, huzurlu bir ilişki, huzurlu bir ev aile ortamı dile kendin için. Kararlarının merkezinde bu beni mutlu eder mi, bu yolda huzurla ilerlenir mi? Olmalı. Doğum haritan üzerinden kendine yeni bir yol belirle. Neşe, keyif, bolluk bereketi merkeze aldığın bir hayat planı yap. Yeniay bu hayatı kurmanı destekliyor. 

Kova Burcu

Kolektif sıçrama en çok seni sıçratacak. Şimdiye kadar insanlığa hizmet etmekten gocunmadıysan işler yolunda demektir. Sosyal ortamlar, arkadaş çevren ufuk açıcı ilhamlar verebilir. Meslektaşların arasından sıyrılmanı sağlayacak yeni iş fikirleri geliştirebilirsin. Verimli ortaklıklar kurabileceğin bir dönemdesin. Her şeye yetişmeye çalışma, yapmak istediğin işlere enerjini harca. Kendine güven, ün, şöhret elde edebileceğin iş tekliflerine hazırlıklı ol. Azla yetinme, aman ne gerek var deme. Çok kazan, çok paylaş. Bir süredir sonuç almadığın işler sonuçlanır, eskisinden az çalışarak daha çok kazanmaya başlayacaksın. Yaptığın işin niteliğini geliştirmeye odaklanmalısın.   

Balık Burcu

Toplumsal imaj önemli ancak hayati değil. Her şeyi kuralına uygun yapmak adına kendine fazla yükleniyorsun. Bu kuralların bir illüzyon olduğunu ve geçici olduğunu sakın unutma. Toplumsal ölçüye bende saygı duyarım ancak sen biraz abartmış olabilir misin? Belli bir grubun, ailenin, eşinin, çocuklarının ya da tüm ülkenin onayı, alkışı seni yönetmesin. Bunu yaparsam şu olur, benden bunu beklerler gibi kalıplardan uzak dur. Ben Balık olsam kendime tamamen özgün yepyeni bir yol ve yolculuk belirlerim. İş hayatında başarılı olabileceğin hatta ün kazanabileceğin bir enerji alanına girmiş olabilirsin. Doğum haritanla uyumlu bir iş meslek planlaması yapmanı öneririm.  

Gökyüzünü dinleyin.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal