Ünlü anketçiden Kılıçdaroğlu çıkışı: PKK’nın adayıdır

Ünlü anketçiden Kılıçdaroğlu çıkışı: PKK’nın adayıdır Habertürk'te Açık ve Net programına yer alan Hilmi Daşdemir, CHP'li Müslim Sarı ile tartışmasında "Kemal Kılıçdaroğlu PKK'nın adayıdır" dedi. Moderatör Kübra Par ile tartışan Daşdemir, yayını terk etti.

21.03.2023-11:02 - (Son Güncelleme: 21.03.2023-16:28)

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün HDP ile gerçekleştirdiği görüşme gerçekleştirdi. Daha öncesinde de HDP, Millet İttifakı’nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması halinde adayları kendi adaylarını çıkarmayacaklarını açıklamışlardı.

Stüdyoyu terk etti

Haber7'de yer alan habere göre; Daşdemir, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesine değindi. Hilmi Daşdemir'in CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı'ya "O genel başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın ve HDP'nin adayıdır" sözleri üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı. Kübra Par'ın müdahaleleri sonrası Hilmi Daşdemir yayını terk etti.

AK Parti karşısında CHP’yi destekliyorlar

PKK'nın sözde üst yöneticileri Mustafa Karasu, Cemal Bayık, Duran Kalkan, Murat Karayılan gibi teröristler PKK kanallarında verdikleri röportajlarda AK Parti'nin karşısında olan CHP ve İYİ Parti'yi desteklediklerini açıkça ifade etmişlerdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal