02.02.2021-09:41 (Son Güncelleme:02.02.2021-09:41)


1

Notion Uygulaması

Notion Uygulaması

Notion veri tabanları, takvimler ve hatırlatıcılar sunan bir not tutma uygulamasıdır. Kullanıcılar, notlarını organize bir şekilde tutabiliyor ve sunduğu özellikler sayesinde not sayfalarını görsel ve kullanılabilirlik anlamında ön plana çıkartıyor. Notion’ı hem kişisel olarak hem de ekip arkadaşlarınızla kullanabilirsiniz.



2

Adobe Scan Uygulaması

Adobe Scan Uygulaması

Akıllı telefonlar ve mobil cihazlar için fotoğraf çekip belge olarak kaydeden birçok uygulama bulunuyor. Ama Adobe bu uygulamaya yapay zeka ekleyerek öne çıkıyor. Uygulamanın içinde fotoğrafını çektiğiniz belgedeki yazıları tanıyıp metne çeviren Sensi adında bir yapay zeka bulunuyor. Adobe Scan’in taradığı yazıları bir metin düzenleme programında açıp değiştirebiliyor, PDF olarak kaydedip başka yerlerde kullanabiliyorsunuz.



3

Udemy: Çevrimiçi öğrenme Uygulaması

Udemy: Çevrimiçi öğrenme Uygulaması

2007 yılında, Türk girişimci Eren Bali tarafından Türkiye’de canlı bir sanal sınıf için yazılım geliştirilen Udemy.com; yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim teknolojisi, kitlesel çevrimiçi açık ders ve bir çevrimiçi öğrenme platformudur.



4

Forest ile Telefondan Uzak Durmanızı Sağlayan Uygulama

Forest ile Telefondan Uzak Durmanızı Sağlayan Uygulama

Forest, size telefonunuza bakmamaya teşvik ederek daha verimli çalışmanızı ya da gerçek hayatta sosyalleşmenizi sağlayan bir uygulama. Geçici bir süreliğine telefonunu bırakıp gerçek hayattaki önemli şeylere odaklanmak istiyorsan Forest’te sanal bir tohum ekerek işe başlayabilirsiniz. Zaman geçtikçe bu tohum büyüyerek bir ağaç haline geliyor. Ama telefonunu kullanmadan duramaz ve uygulamadan çıkarsan ağacın kuruyor.



5

Canva ile Kolay Tasarım Uygulaması

Canva ile Kolay Tasarım Uygulaması

İçerisinde yer alan birçok yardımcı araç sayesinde, dilediğiniz fikri dilediğiniz tasarıma çevirebilmeniz için kolay bir kullanım sunan Canva‘da, hazır şablonlar üzerinden düzenleme yapabilmeniz de mümkün. Sosyal medya hesaplarınızdan afiş tasarımınıza kadar her ihtiyacınızı karşılayan Canva, mobil uygulama desteği ile de istediğiniz yerde yaratıcılığınız ortaya koyabilmenizi sağlıyor.



6

Keep Notları Uygulaması

Keep Notları Uygulaması

Dünyanın hemen her noktasında kullanılan bir arama motoru olan Google tarafından geliştirilen bu uygulama; hızlı, basit ve kullanışlı bir not alma servisi olarak görev alıyor. Özellikle Android tabanlı cihazlarda popüler olan Google Keep Notları uygulaması, hem cep telefonları hem de bilgisayarlarda kullanılarak büyük bir avantaj sağlıyor.



7

Khan Academy Herkese Eğitim Uygulaması

Khan Academy Herkese Eğitim Uygulaması

Platform, internet üzerinden birçok farklı alan ve seviye için hazırlanan ders videoları, interaktif alıştırmalar ve testler ile bireysel öğrenme için oyunlaştırma mekanizmalarıyla desteklenen bir kütüphane ve aynı zamanda öğrencinin seviyesini tespit ederek yönlendirebilen; öğrenme verisini öğretmen ya da velilere raporlayabilen kişiselleştirilmiş bir eğitim aracı sunuyor.



8

SDN Teknoloji Haberleri Uygulaması

SDN Teknoloji Haberleri Uygulaması

Sadece eğitim, iş nereye kadar! SDN – Teknoloji Haberleri uygulamasında mobil dünyadan tüm haberler, donanım haberleri, sosyal medya haberleri, internet haberleri, ürün incelemeleri; mobil oyun incelemeleri ve mobil uygulama incelemeleri başta olmak üzere aklınıza gelebilecek pek çok içerik bulunuyor. SDN uygulaması ile teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR