20.04.2022-14:22 (Son Güncelleme:04.02.2023-13:31)


1

Bu kızın itirafları okuduğunuz zaman hayatın acı gerçeğini bir kere daha göreceksiniz.



2

Genç kız başına gelenleri şu şekilde anlattı; "Bu erkeklerin danışman, akıl hocası olduğunu düşünmenizi sağlıyorlar. Siz, kariyeriniz de dahil size her konuda yardım edeceklerini düşünüyorsunuz ama ilk başta anlamadığınız nokta, tek amacın birliktelik yaşamak olması oluyor."



3

Bir anısı anlatan kız ilk kez buluştuğu zaman ne hissettiğini şu sözlerle dile geitrdi; "ilk buluşmamda sugar daddy, bana mesaj atıp kendi evinde bir akşam yemeği istediğini söyledi. Daha önce hiç böyle bir buluşma deneyimlememiştim ama o kadar çaresizdim ki, risk almak zorundaydım. Daha sonra buluştuk ve 20 pound'dan oluşan bir tomar para aldım."



4

Daha önce hiç bu kadar parayı bir arada görmediğini söyleyen genç kız "Benim için bu durumun tek katlanılır yanı paraydı. O kadar korkmuştum ki, beni öldürürse diye parayı banka hesabıma yatırmak istedim. Bazı arkadaşlarım bu durumun çok eğlenceli ve harika olduğunu düşünüyordu ama ben kimseye gerçek yüzünü, neye benzediğini anlatamadım. Birçok kadın anlatamıyor. Kimse neler yaşadığımı bilmesin diye, ballandıra ballandıra anlatırdım eskiden." dedi.



5

Yaptığı şeylerden çok utandığını söyleyen genç kız bunların erkekerin onu robot olarak görüdğünü söyledi. Genç kız "Fakat siz o an ağzınızı açıp bunu inkar edemiyorsunuz ya da durduracak bir şey yapmak gelmiyor elinizden. Bir kere para almaya alıştığınız zaman bırakmak çok zor. Önce standartlarınızı düşürmeye başlıyorsunuz sonra risk alıyorsunuz çünkü paraya ihtiyacınız var. En kolay kısmı ise, para harcamaya alışmak. hisseden var mı diye, sitedeki birçok kullanıcıya mesaj attım ama kimse geri dönmedi. Ciddiye almadılar bile" dedi.



6

Sitedeki bütün erkeklerin kaba olduğunu söylemiyorum ama benim deneyimlediklerimin hepsi insanlık dışı davranıyorlardı. Bir tanesi bana 'Genellikle senin gibi daha az tatlı kızları seçiyorum çünkü daha özgüvensiz oluyorlar.' dedi. Onlar için sadece birliktelik yatırımdan ibarettik. Bazen 600 poundluk buluşmalara gidiyordum, bu para da bütün problemlerimi çözmeme yetiyordu. Bir süre sonra akıl sağlığım ciddi anlamda kötüleşti, yaptığım şeyden çok fazla etkilenmeye başladım. Kendimi çok yalnız hissediyordum ve yanımda olup, destek veren kimsem yoktu.



7

Sugar baby olmaktan kurtulduğunu söyleyen kız artık çok daha mutlu olduğunu ifade etti.



8

Kendisinin hiç güzel şeyler yaşamadığını söyleyen kız bana kimse yardım etmedi ama ben kimseyi yargılamadan yardım etmek istiyorum dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR