Ünal Karaman'dan Galibiyet Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 39. Haftasında Göztepe deplasmanda zorlu rakibi Fraport TAV Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete sahip oldu.

02.05.2021-19:35 - (Son Güncelleme: 02.05.2021-19:35) Ünal Karaman'dan Galibiyet Yorumu

Bol gollü ve seyir zevki yüksek geçen karşılaşmada İzmir temsilcisi Göztepe, Antalyaspor deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı.

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fraport TAV Antalyaposr karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Güçlü bir camiaya, güçlü bir teknik adama ve oyunculara sahip Antalyaspor’a karşı dış sahada alınan galibiyet camiamız açısından önemli. Ligin sonlarına gelindiği anlarda, özellikle kısa vadede kendi hedeflerini yakalamış takımların saha içi duruşları oldukça önem arz eder. Her şeye rağmen mücadele veren, oyun disiplininden kopmayan ve futbolun güzelliğini oyun iştahıyla beraber yapan oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Antalyaspor'a kalan haftalarda ve Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde başarılar diliyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal