Umre kayıtları ne zaman başlıyor? 2022 Diyanet umre kayıt tarihleri

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, koronavirüs salgınından dolayı 2 yıldır gerçekleştirilemeyen umre turlarının Ramazan Bayramı sonrasında tekrar başlayacağını bildirdi. Prof. Dr. Erbaş'ın bu açıklaması sonrası Hisar Turizm de Umre ur kayıtlarını açtı.

17.04.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-14:29) Umre kayıtları ne zaman başlıyor? 2022 Diyanet umre kayıt tarihleri

Hac ve umre ibadetlerini yerine getirmek isteyen müslümanlar koronavirüs salgını nedeniyle son 2 yıldır kutsal topraklara ziyaretlerini gerçekleştiremiyorlardı. Suudi Arabistan hükümetinin 2022 yılı için hac ve umre ziyaretlerinin yapılacağı bilgisi paylaşıldıktan sonra Türkiye’den kutsal topraklara gitmek isteyen çok sayıda vatandaş kayıtlarını yaptırmak için çalışmalara başladı.

Umre kayıtları başlıyor

Umre kayıtları Ramazan Bayramı sonrası başlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, konuyla ilgili yaptığı bir duyuruda koronavirüs pandemisinden dolayı son 2 yıldır gerçekleştirilemeyen umre turlarının Ramazan Bayramı sonrasında yeniden başlatılacağını açıkladı. Prof. Dr. Erbaş resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda umre turlarına Ramazan Bayramı sonrasındaki Şevval umresi ile yeniden başlayacaklarını belirterek 19 Nisan tarihinde Bakanlıklar arasında düzenlenecek olan Hac ve Umre Kurulu kararının detaylarını da vatandaşlarla paylaşacaklarını bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal