Ümraniye'de Silahlı Saldırgan Önce Kadını Sonra Kendisini Vurdu

Ümraniye'de meydana gelen olayda, bir şahıs sokak ortasında önce bir kadına art arda ateş etti. Saldırıda, kadın ve yoldan geçen bir kişi yaralanırken, saldırgan daha sonra kendisini kafasından vurdu.

19.03.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-11:11)

Olay, sabah saatlerinde Ümraniye Yamanevler Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre silahlı saldırgan ilk olarak saplantılı bir şekilde aşık olduğu kadın ile sokak ortasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası saldırgan silahını çıkarttı ve kadına ateş etmeye başladı. 

Saldırıda kadın ayağından yaralanırken, o sırada olay yerinden geçen bir kişi de kurşunların isabet etmesiyle ayağından yaralandı. Saldırgan daha sonra silahı kendisine doğrulttu ve kafasına ateş etti. İhbar üzerine olay yerinde gelen sağlık ekipleri ağrı yaralı saldırganı ve bacağından vurulan iki yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Olaya şahit olan bir görgü tanığı, "Sabah 4-5 el silah sesi duyduk. Ben cama çıktım, kadın yerde yatıyordu, bağırıyordu. Adam bir el daha ateş etti, ardından kendi kafasına doğru ateş etti. Sonra polisi ambulansı aradık 3 yaralı vardı." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal