Ümraniye'de Online Nikah Sistemi Başladı!

Ümraniye Belediyesi, coronavirüsle (Covid -19)mücadele kapsamında evlenmeyi planlayan çiftler için online nikah sistemini başlattı.

19.03.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-13:33) Ümraniye'de Online Nikah Sistemi Başladı!

Ümraniye Belediyesi, coronavirüsle (Covid -19)mücadele kapsamında evlenmeyi planlayan çiftler için online nikah sistemini başlattı.

Bu sistemle çiftlerin nikah törenine katılamayan yakınları, internet aracılığıyla nikah görüntülerini canlı olarak takip edebilecek. Coronavirüse (Covid -19) karşı önlem almak için nikah törenlerine gelin ve damadın yakınlarının girmesine izin verilmezken, bu mutlu anlara şahit olmak isteyen yakınları için online nikah uygulaması başlatıldı.

Bu uygulama ile Ümraniye Nikah Sarayı’nda yapılan nikah törenleri, internet ortamından canlı olarak yayınlanıyor. Coronavirüs (Covid -19) önlemleri çerçevesinde nikah sarayına giremeyen çiftlerin yakınları, bu mutlu anlara online tanık oluyor.

İLK ONLİNE NİKAH
Ümraniye'de gerçekleşen ilk online nikahta çiftler ve şahitler salona alınırken, yakınları salonun dışında cep telefonlarından Ümraniye Belediyesi’nin web sayfasına girerek nikaha katıldı.

Nikaha dışarıdan katılan anne ve babalar, “İçerde olamadığımız için bir burukluk hissediyoruz ama toplumun sağlığı için bu gerekliyse böyle olması gerekiyor. Nikahları canlı yayınladığı için de belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal