Ümraniye'de Coronavirüs Önlemi!

Coronavirüs vakasının ülkemizde görülmesinden sonra temizlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. Bu kapsamda Ümraniye'de çok sayıda temizlik ekibi cadde ve sokakları temizledi.

19.03.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-12:28)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını birçok ülkeden sonra Türkiye'de de görüldü. Ülkemizde virüs görülmeden önce ve sonra temizlik önlemleri alınırken, bu önlemler üst düzeye çıkartıldı. Ümraniye'de temizlik ekipleri coronavirüs önlemleri kapsamında; sokaklarda, insanların yoğun kullandığı yerlerde, çöp kutularında, parklarda, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

Çalışmalara tanık olan Kaan Birant, "Bu süreç geçecektir. Ümraniye Belediyesinden memnunuz. Sokakları, caddeleri yıkıyorlar, ilaçlama yapıyorlar. Sadece halkımız duyarlı olsun. Panik yapmasınlar. Güncel hayatımıza devam ediyoruz. Öksüren, tıksıran insanlara yanaşmıyoruz." şeklinde konuştu.

Öte yandan coronavirüs salgını görüldükten sonra yurdun dört bir yanından ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları artarak devam ediyor. İstanbul'daki toplu taşıma araçlarının içlerinde ve duraklarda da temizlik işlemleri yapılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal