Ümraniye Metrosunda cinsel ilişkiye girenler Türk mü, yabancı uyruklu mu? Ümraniye Metrosunda cinsel ilişkiye girenler tutuklandı mı?

İstanbul’da hayrete düşüren bir olay yaşandı. Bebek sahilinde cinsel ilişki yaşayan kişilerin videosu gündeme bomba gibi düştü. Çekilen görüntülerin ardından birçok kişi kişilerin kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

02.06.2022-10:37 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-10:37) Ümraniye Metrosunda cinsel ilişkiye girenler Türk mü, yabancı uyruklu mu? Ümraniye Metrosunda cinsel ilişkiye girenler tutuklandı mı?

Geçtiğimiz gün İstanbul'un Bebek sahilinde yaşanan skandal gündemde sıcaklığını koruyor. Bir kişinin çektiği video görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Video görüntüsünde yer alan kişilerin kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

Bebek sahilinde skandal olay

İstanbul Ümraniye’de herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. Geçtiğimiz gün iki kişinin herkese açık bir alanda cinsel ilişkiye girdiği bir kişi tarafından çekildi. Vatandaşların çok açık bir şekilde gördüğü olay sosyal medya da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İstanbul'da Skandal Görüntüler

O sırada köprüden geçen bir kişinin kamerayla çektiği görüntüleri sosyal medya da paylaşmasıyla internette viral oldu. Kamerada görülen kişilerin çok rahat olması ve kimseye aldırış etmemesi pes artık dedirtti. Açık alanda cinsel ilişkiye giren şahısların kimliği henüz açıklanmadı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal