15.02.2022-12:00 (Son Güncelleme:15.02.2022-12:00)


1

Eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, sarı kırmızılıların son haftalarda yaşadığı problemler ile ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray bu sezon bitmek bilmeyen bir kabus yaşıyor. Haftalardır sarı kırmızılı ekip toparlanmaya çalışıyor.



3

Galatasaray'da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış ancak yerine göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent takıma merhem olamamıştı.



4

Eski Galatasaraylı futbolculardan biri olan şimdilerde ise spor yorumculuğu yapan Ümit Karan, sarı kırmızılı ekibin yaşadığı bu kötü süreç ile ilgili olarak Takvim gazetesine yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



5

Ümit Karan : Galatasaray hiç alışık olmadığı şekilde çok kötü bir sezon geçiriyor. Umarım takım bir çıkış yakalar. Oyuncular çok tedirgin. Sanki ayaklarına beton bağlamışlar. Psikolojik olarak takımın ayağa kalkması gerekiyor. Galatasaraylı oyuncuların da formanın, takımın büyüklüğünü bilmesi lazım.



6

Ümit Karan : Galatasaray'da artık futbolcuların bayrağı eline alması ve isyan etmesi gerekiyor. Mevcut duruma tepki vermek şart. Domenec Torrent'in Galatasaray'da şu an gösterdiği performans yeterli değil.



7

Ümit Karan : Üzerindeki baskıyı kırmak için acil bir galibiyete ihtiyacı var. Torrent şu ana kadar büyük organizasyonların içinde ikinci adam olarak da olsa yer almış bir hoca ancak biz kenardaki coşkuyu sahaya yansıtan hocalarla çalışmaya alışkınız. Onun da bu coşkuşu kulübede yansıtması gerekiyor.



8

Ümit Karan : Futbolcuları ve taraftarı ateşlemesi şart. Galatasaray'ın gol yollarında büyük sıkıntı çektiği bir gerçek. Bence artık Galatasaray'ın çift forvete dönmesi gerekiyor. 4-1-4-1 olur ya da 4-4-2 fark etmez... Gomis'in Kayserispor karşısında ileride ne kadar yalnız kaldığını gördük. Tüm takım Gomis'e endeksli bir oyun oynadı. O yüzden çift forvetli sistem daha iyi olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR