Ülkesinde El Turco Olarak da Bilinen Nayib Bukele'den Bir Espri Daha: Türkçe Dersinde Sözlüye Kalkınca Ben

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine resmi temaslar için Türkiye'ye gelen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, yaptığı espri ile yine dikkatleri üzerine çekti.

21.01.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-13:58)

Dün Türkiye'ye gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medyadan Türkçe mesajlarıyla takipçilerini güldürmeye kaldığı yerden devam ediyor.

ZONGULDAK ESPRİSİ GÜNDEM OLDU

Nayib Bukele, Türkiye'ye geldiği zaman, geçen yıl sosyal medyada viral olan, 'Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar' ifadesini kendisine göre değiştirerek'Öncelikle, #Bitcoin diyarı El Salvador'dan tüm Türkiye'ye selamlar' sözleriyle büyük sempati kazanmıştı.


BUKELE'DEN BİR ESPRİ DAHA

Dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Nayib Bukele, bu görüşme sonrası yine son durağı Twitter'da aldı. Kendisini 'El Salvador'un CEO'su' olarak tanıtan Bukele, Erdoğan ile görüştüğü esnada askeri selamlarken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Videoda ise, 'Merhaba asker' diyen Bukele bu videonun altına ise, 'Türkçe Dersinde Sözlüye kalkınca ben!'şeklinde yazdı. Nayib Bukele'nin bu videoya yaptığı yorum büyük beğenileri getirdi.

KÖKLERİ OSMANLI'YA DAYANIYOR

Nayip Bukele'nin kökleri Osmanlı Devleti egemenliğindeki Filistin'e dayanıyor. Bukele, 20. yüzyılın başında Filistin'in Kudüs topraklarından Osmanlı pasaportuyla Güney Amerika'ya göç etmiş bir aileden geliyor. Babası, tanınmış Müslüman bir iş adamı ve yerel imam olan olarak biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal