Ülkemize Bir Altın Madalya Daha!

Polonya'da düzenlenen 24 Yaş Altı Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İlke Özyüksel, "Madalyamı ülkeme armağan ediyorum" dedi.

21.11.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 21.11.2020-13:26) Ülkemize Bir Altın Madalya Daha!

24 Yaş Altı Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası'nda yüzme, eskrim, binicilik ve laser run kategorilerinde topladığı 1401 puanla altın madalyanın sahibi olan İlke Özyüksel, başarısını Türk halkına armağan etti. Avrupa Şampiyonu olan Özyüksel U24 kategorisindeki ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandı.

'İSTİKAL MARŞINI OKUTMAYI ÇOK ÖZLEMİŞİZ'

Kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Özyüksel, "U24 Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazandım. Pandemi şartlarında böyle bir başarı aldığım için çok mutluyum. Gençlik ve Spor Bakanımıza, federasyonumuza, aileme ve beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Bu madalyayı tabii ki ülkeme armağan ediyorum. İstiklal Marşını okutmak çok güzeldi. Çok özlemişiz. İnşallah darısı olimpiyatlara" ifadelerini kullandı.

'TÜM DÜNYADA ÇOK ZOR BİR YIL OLDU'

Milli pentatlet İlke Özyüksel, madalya töreni sonrası yaptığı açıklamada, şampiyon olacağına inandığını belirterek, “Tüm dünyada çok zor bir yıl oldu. Sporcular olarak bizler de bu durumdan çok etkilendik. Bugün aldığım başarı, tüm modern pentatlon camiasının bir başarısıdır. Bunu tek başıma yapmadım. Arkasında idarecilerimizden teknik ekibe kadar herkesin payı var. Şampiyonluğumu kalpleri bizlerle atan ülkemize adıyorum” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal