20.07.2020-15:50 (Son Güncelleme:26.04.2024-14:13)


1

Her ülkenin kendine ait bir giyim şekli, genel olarak halkının saç ve göz rengi vardır. Ya da meşhur olan bazı hayvanları bile olabilir. Bunları güzel biz çizgi dizi olduğunu düşünerek karakterlerinin olduğunu düşündüğünüzde bu görseller sizi de heyecanlandırmaz mı? İşte bazı ülkelere ait çizgi dizi karakterler…



2

Ukrayna

Ukrayna

Ukrayna halkının genellikle saçları açık kahverengi ve gözleri mavi ve yeşil tonlardadır. Şile bezini andıran kumaştan elbiseler genellikle tercih edilir. Saçlarına devamlı olarak büyük şapka görevi gören bir süs takarlar. Bu sayede daha geleneksel bir görünüm elde edilir. Doğal olarak bu da çizgi film karakterlerinde hayat bulan bir tarz haline gelir.



3

Hawaii

Hawaii

Bir gitar, saça takılmış bir çiçek, boyna asılan deniz taşlı kolye sadece Hawaii insanının her mevsim kullandığı takılardan ve kullanılan eşyalardan biridir. Haliyle bu tarz, çizgi film karakterlerinde de kendini göstermektedir.



4

Meksika

Meksika

Oldukça renkli bir görünümü yansıtan Meksika toplumu neşeli ve eğlenceli görünümü ile de dikkatleri üzerine geçmektedir. Özellikle renklerdeki birbiri ile tatlı ve farklı uyumları çizgi film karakterlerine de yansımaktadır. Saçlara takılan çiçek şeklindeki bandanalar da fazlasıyla dikkat çekici gözükmektedir.



5

Hindistan

Hindistan

Hindistan halkı da fazlasıyla takıları ile gündemdedir. Özellikle elleri hep değişik tasarım figürler ile süslüdür. Burunlarında muhakkak bir hızma bulunur. Altın tonları daha çok tercih edilir. Bu da kendi çizgi filmlerindeki kadın rolünü yansıtır.



6

Kenya

Kenya

Kenya halkının kendine özel olan takılarını bilmeyen yoktur. Özellikle büyük halka şeklinde olan küpeler, altın rengi olmasıyla dikkat çekicidir. Genellikle halkının saçları kıvırcıktır va başlarında devamlı bir şeyler taşıyan insanları görebilirsiniz. İşte bu da çizgi filmlerine fazlasıyla yansımaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr