16.01.2021-14:58 (Son Güncelleme:26.04.2024-07:15)


1

Filipinler'de, psikolojik hastalığı olan 29 yaşındaki Bebe isimli genç kadın, tedavi için gereken ilaçların giderlerini karşılayamayan ailesi tarafından beş senedir kafeste tutuluyor. Aile, çocuklarının giysilerini yediği sebebiyle çuvallarla kıyafet yaptı.



2

Filipinler ailesinin beş senedir kafeste tuttuğu kızı konuşuyor. Filipinler'de, psikolojik hastalığı olan 29 yaşındaki Bebe isimli kadın, ailesi tarafından beş senedir bir kafese mahkum edildi.



3

Yerel basında yer alan habere göre, Bebe’in 2014 yılında depresyon teşhisi konulmadan evvel bir dükkan çalışanı olduğunu genç kadının tedavisi için ilaç giderlerinin artması sebebiyle ailesi tarafından beş senedir demir kafese kapatıldığı belirtildi.



4

Filipin basını Bebe'nin tedavisine ilişkin ilaç giderlerini karşılayamaması sebebiyle 2. defa depresyona girdiği, halüsinasyonlar görmeye başladığını ve çevresine karşı hırçınlaştığını kaleme aldı.



5

Aileye yakın kişilerden biri olan Glyzel Bullos, Bebe’in şiddetli atakları olduğunu belirterek, " Bu kötü bir durum ancak, nedeni ailesinin Bebe'nin tedavisi için gerekli ilaçları karşılayamadığı için bu yolu izledi. Bebe'nin güvenliği için kafese kilitlendi" diye konuştu.



6

Bullos, ailesinin Bebe'yi sık sık alışılmadık yerlerde olduğunu, evden kaçtığını ifade ederek, " Bu acı manzara Bebe'nin güvenliği için" dedi.



7

Görevlilerden kızları Bebe için yardım isteyen aile, genç kadının vaziyetini sosyal medya üzerinden paylaştı.



8

Görüntülerde genç kızın çuval giydiği yansırken, aile bu hali " Kızımız yiyeceklerini yemeye çalıştığı için çareyi çuval giydirmekte bulduk" sözleriyle açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR