Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Duyurdu: 'Marmaray Bugün de Ücretsiz Olacak!'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım hakkında yaptığı açıklamada Marmaray’da gece saatlerinden itibaren geçerli olan ücretsiz seferlerin bugünde devam edileceğini açıkladı.

26.01.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-14:15) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Duyurdu: 'Marmaray Bugün de Ücretsiz Olacak!'

Ulaştırma Bakanı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Marmaray’ın bugünde ücretsiz olacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu, ‘Bakanlığımıza bağlı Marmaray bugün de sabaha kadar ücretsiz olarak seferlerine devam etmektedir’ dedi. 

MARMARAY BUGÜN DE ÜCRETSİZ

Yurdu etkisi altına alan kar yağışları sonrasında vatandaşların ulaşımda sıkıntı çekmemesi adında dün gece saatlerinde Marmaray seferleri ücretsiz yapıldı. Bakan Karaismailoğlu’nun yaptığı açıklamada, ‘Bakanlığımıza bağlı Marmaray bugün de sabaha kadar ücretsiz olarak seferlerine devam etmektedir’ ifadelerine yer verildi. 


İSTANBUL HAVALİMANINDA UÇUŞLARA BAŞLANACAK

Kent genelinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla İstanbul’daki son durumu açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yollarda ilerleyemediğinden dolayı terk edilen araçlar nedeniyle zorluk yaşandığını ifade etti. Karaismailoğlu, saat 13.00’da köprüde özel araçların geçişine izin verileceğini de bildirdi. Bununla birlikte İstanbul Havalimanı’nın kısıtlı da olsa uçuşlara başlayacağını açıkladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal