Ulaştırma Bakanlığı Açıkladı: Otoyol Ve Köprü Geçişlerinde OGS Kaldırıldı!

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada OGS'nin kaldırıldığı bildirildi. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsilatına devam edilecek.

14.02.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-12:50) Ulaştırma Bakanlığı Açıkladı: Otoyol Ve Köprü Geçişlerinde OGS Kaldırıldı!

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yeni bir açıklama yapıldı. 31 Mart'tan itibaren OGS kalkacak. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsilatı devam edecek.

HGS ÜZERİNDEN TAHSİL EDİLECEK

Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırıldığını duyurdu. Geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. OGS cihazları banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketine dönüştürülecek. Uygulama 31 Mart'ta başlayacak.

ÜCRETSİZ OLARAK HGS ETİKETİ VERİLECEK

Söz konusu uygulamanın uygulanmaya başlanması ile hem iş yükünün azaltılması ve verimliliğin artırılması hem de gişelerden geçişlerde karışıklıkların önlenmesi amaçlanıyor. OGS, 31 Mart'tan itibaren kullanılmayacak. OGS abonesi araç sahiplerine, OGS cihazının alındığı banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketi verilecek. Hesapları da HGS hesaplarına dönüştürülecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal