Ulaşıma fırtına engeli! Adalar’a seferler iptal edildi

Çanakkale’de yoğun fırtına nedeniyle planlanan feribot seferleri 1 günlüğüne ertelendi. Bu kapsamda Gökçeada ve Bozcaada’ya ulaşım Pazar günü yapılmayacak.

06.01.2024-11:26 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-14:15) Ulaşıma fırtına engeli! Adalar’a seferler iptal edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar hatları arasında seferleri gerçekleştiren GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, resmi web sitesinde duyurdu. Fırtına nedeniyle ulaşımın engellendiği seferler hakkında bilgi verildi.

“Pazar günü ulaşım yok”

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı gerçekleştiren GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den açıklama geldi. Yapılan duyuruya göre, Kabatepe-Gökçeada ile Geyikli-Bozcaada hatlarında yarınki arabalı vapur seferleri olumsuz hava koşullarından dolayı gerçekleştirilemeyecek. Kurumun yaptığı “ 07.01.2024 Pazar günü Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. 07.01.2024 Pazar günü Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir.” açıklaması ile iptal duyuruları yapıldı.

Diğer hatlardaki seferlerde aksama bulunmuyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal