Ukrayna'nın Donetsk Şehrinde Bir Okul Bombalandı!

Ukrayna'nın Donetsk şehrinde bir ortaokul ve konutlar dahil olmak üzere sivil tesisler bombardımana tutuldu. Okul binaları hasar görmüş olsa da, hiçbir öğrenci veya okul personelinin yaralanmaması büyük bir şans olarak nitelendirildi.

22.02.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-14:27)

Ukrayna'nın Donetsk şehrinde korkunç bir olay yaşandı. Bu olay sonrasında savaş çanları bir kez daha çaldı. Ukrayna'da bir ortaokul ve konutlar da dahil olmak üzere sivil tesisler bombardımana tutuldu ve halk tahliyeye zorlandı. Bombardımanda okul binaları hasar görmüş olsa da, hiçbir öğrenci veya okul personelinin yaralanmaması büyük bir şans olarak nitelendirildi.

BARIŞIN KORUNMASI İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Ukrayna ile Rusya arasında, ayrılıkçı Ruslar nedeniyle yaşanan gerilimde yeni bir aşamaya gelindi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair imzaladığı iki ayrı kararname, ülkede resmi olarak yayınlandı. Putin'in Rusya Silahlı Kuvvetlerin’e sözde Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetleri’nde barışın korunması için faaliyetlerde bulunması talimatını verdiği açıklandı.


HİÇ KİMSE SAVAŞ İSTEMİYOR

Yarın, Moldova, Estonya... herkes tehditle karşı karşıya kalabilir. Hiç kimse savaş istemiyor. Ukrayna'daki insanlar sadece barış istiyor ama biz her ihtimale hazırlıklı olmalıyız. Rusya'ya karşı yaptırımlar, Kuzey Akım 2'nin tamamen durdurulmasını içermelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal