Ukrayna'da bulunan Kiev Prensesi Olga’nın heykeli kum torbalarıyla kapatılarak korumaya alındı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Mikhailovsky Meydanı'nda bulunan Kiev Prensesi Olga’nın heykeli kum torbalarıyla kapatılarak korumaya alındı.

01.04.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-12:18)

Ukrayna halkı, Rusya saldırılarına karşı mücadele etmeye ve önlemler almaya devam ediyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Mikhailovsky Meydanı'nda bulunan Kiev Prensesi Olga’nın heykeli saldırılara karşı kum torbalarıyla kapatılarak daha güvenli bir hale getirildi.

Rusya güçlerinin işgal ettiği Ukrayna’daki bölgelerde geniş güvenlik önlemleri ve tedbirler alınmaya devam ediliyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Mikhailovsky Meydanı'nda bulunan Kiev Prensesi Olga’nın heykeli de saldırılara karşı kum torbaları ile korumaya alındı. Heykelin etrafı önce brandalarla sarıldı. Brandaların ardından da Kiev halkı tarafından kum torbaları dizilerek etrafı kapatıldı.

Kiev Prensesi Olga’nın Heykeli

Aynı yöntemle tarihi ve kültürel zenginliklerini korumaya çalışıyorlar

Ukrayna’nın birçok bölgesinde aynı yöntem kullanılarak tarihi ve kültürel zenginlikler yaşanabilecek bir çatışmaya karşı zarar görmemesi amacıyla korumaya alınıyor.

Mikhailovsky Meydanı'nda bulunan Kiev Prensesi Olga Heykeli, savaştan önce milyonlarca insan ve turist tarafından ziyaret ediliyordu.

Kiev Prensesi Olga’nın Heykeli

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal