Ukrayna’da 'Atlı' Kar Küreme Aracı

Ukrayna’da etkili olmaya devam eden kar yağışının ardından kaldırım temizliği için kullanılan küreme aracının ata bağlanıp kullanıldığı anlar sosyal medya ilgi çekti.

12.02.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 12.02.2021-11:55)

Ukrayna’da birkaç gündür etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürüyor. 

Kar yağışına teslim olan ülkede hava sıcaklığı eksi 14 derecelere gerilerken başkent Kiev, Mykolaiv, Lviv, Odessa ve Kirovogradskiy bölgelerinde yer alan hemen hemen 500 köy ile mahallelerde elektrik kesintileri olduğu belirtildi. 

Ukrayna'da ulaşım hususunda da çok fazla problem yaşanırken, pek çok şehirde devlet kurumları ile özel firmalara çalışmalara ara verildiği bildirildi. 

Yerel idareler trafiğe kapanan yolları açma çalışmaları yaparken en çok ilgi toplayan görüntü Lviv şehrinde kaldırımda toplanan karları temizlemek için ata bağlanan kar küreme aracı oldu.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan videoda, belediyenin temizlik personellerinin kar küreme aracını bir ata bağlayıp üzerine karlı yolda hareket ettiği görülüyor. O dakikaları etraftakiler  cep telefonuna kaydederek sosyal medya üzerinden paylaşılınca kısa zaman içerisinde viral oldu. 

Bir takım sosyal medya kullanıcıları işçinin bulduğu yolu "zekice" olarak değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal