Ukrayna Cumhurbaşkanı Yardımcısının Aracına Silahlı Saldırı

Son dakika gelen habere göre, Ukrayna Cumhurbaşkanı yardımcısının otomobiline silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Olaya dair soruşturma devam ederken şoför yaralandı.

22.09.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-12:32) Ukrayna Cumhurbaşkanı Yardımcısının Aracına Silahlı Saldırı

Son dakika gelen habere göre, Ukrayna cumhurbaşkanı yardımcısının aracına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda şoför yaralandı. 

Ukrayna Emniyeti, sabahın ilk saatlerinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in yardımcısı Serhiy Shefir'i taşıyan bir araca ateş açıldığını ve açılan silahlı saldırıda Cumhurbaşkanı yardımcısının şoförünün yaralandığını bildirildi.

Olaya dair soruşturma başlatan Ukrayna polisi Cumhurbaşkanı yardımcısının  herhangi bir yara almadığını durumunun iyi olduğunu tedbir amaçlı hastaneye sevk edildiği kamuoyu ile paylaşıldı.

ARACA 10'DAN FAZLA KURŞUN İSABET ETTİ

Ukrayna polisin son dakik olarak yapmış olduğu açıklamasına göre, başkent Kiev'in dışındaki Lesnyky köyü yakınlarındaki araca 10'dan fazla kurşun isabet etti. Cumhurbaşkanı yardımcısı Serhiy Shefir'in yaralanmadığını söyledi. Cumhurbaşkanlığından olaya dair herhangi bir açıklama yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal