Uğurcan Çakır'dan Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

Uğurcan Çakır, 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde karşı karşıya geleceğimiz Cebelitarık ve Karadağ maçlarının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

10.11.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-09:41) Uğurcan Çakır'dan Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız grubundan çıkabilmek adına oldukça büyük bir önem taşıyan Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmaları için hazırlıklarına başladı.

CEBELİTARIK VE KARADAĞ MAÇLARININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın öncesinde A Milli Futbol Takımımızın tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Milli futbolcumuz Uğurcan Çakır, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynanacak olan Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmaları öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

ERSİN DESTANOĞLU VE ALTAY BAYINDIR İLE İLGİLİ OLARAK...

Ersin'e hayırlı olsun, yeteneğiyle ve hak ettiği için burada. Altay'a da geçmiş olsun diyorum. Bizim için Cebelitarık maçı çok önemli. Şansımızı son ana kadar zorlamak istiyoruz. Öncelikle Cebelitarık maçını kazanmak istiyoruz. Ben biraz moralli geldim ama burası milli takım. Milli takım için birlikte savaşacağız. İnşallah iki müsabakadan da en iyi şekilde ayrılacağız. Hoca taktiğe karar verecek, kim oynarsa elinden geleni yapmaya çalışacak. Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. En iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istiyoruz. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır.

YENİ ANTRENÖR MİCHAEL RECHNER HAKKINDA...

Almanya'dan geldi. Oranın eğitimini almış bir isim. Çok iyi bir uyum yakaladık, iyi çalışıyoruz. İnşallah performansımızı maçlara da yansıtırız.

DÜNYA KUPASI'NA GİTMEK İSTİYORUZ

Norveç, Hollanda ile zor bir mücadele oynayacak. O maçta istediğimiz gibi sonuçlanırsa Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. İki takım için zor müsabaka, önce biz kazanmalıyız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal