Uğurcan Çakır'dan Anlamlı Hareket!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un ve A Milli Takımımızın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, doğum gününde çok anlamlı bir kampanya başlatarak yüzleri güldürdü.

05.04.2021-14:28 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-14:28) Uğurcan Çakır'dan Anlamlı Hareket!

Trabzonspor alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselen 25 yaşındaki genç kaleci Uğurcan Çakır, bordo mavili kulüple göstermiş olduğu performansla birlikte göstermiş olduğu performansla birlikte Avrupa kulüplerinin radarına takılmıştı. 

Trabzonspor formasıyla 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu bulunan Uğurcan Çakır, bu sezon ise bordo mavili formayla 29 karşılaşmada forma şansı bulurken 11 karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı.

İngiltere, İtalya ve İspanya'dan adeta Avrupa'nın her noktasında teklifler almıştı. Bordo mavili yönetim ise bu gelen teklifleri Avrupa Şampiyonası'nı da düşünerek sezon sonunda değerlendirme kararı aldı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euroya kadar dayanan Uğurcan Çakır için Trabzonspor yönetimi 25 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeme kararı aldı.

A Milli Takım forması ile 7 karşılaşmada forma şansı bulan Uğurcan Çakır, Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelmişti.

Uğurcan Çakır, doğum günü nedeniyle sosyal medyadan çok anlamlı bir kampanya başladı. Doğum günü hediyelerini UNICEF'e bağılayan 25 yaşındaki kaleci gözleri doldurdu.

Yapmış olduğu bu yardım kampanyası ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır ;

' Doğum günü hediyelerimi UNICEF aracılığıyla ilaç ve besin bulamayan çocuklara bağışlıyorum. Siz de bana katılırsanız çok sevinirim. Alıcı mail kısmına mail@ugurcancakir.net yazarak bana mesajınızı da iletebilirsiniz. Mesajlarınızı tek tek cevaplamaya çalışacağım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal