Uğurcan Çakır’a Fransız Ekibinden 15 Milyon Euro Teklif

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için 4 Fransız takımı devrede. Lyon, Rennes, Nice ve Lille takımları 24 yaşındaki kaleci için 15 milyon Euro teklif etti.

19.09.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 19.09.2020-16:29) Uğurcan Çakır’a Fransız Ekibinden 15 Milyon Euro Teklif

 Sörloth transferinden kasasına yaklaşık 12 milyon euro koymaya hazırlanan Trabzonspor’da sürpriz bir yolcu daha olabilir. 24 yaşındaki genç file bekçisi Uğurcan Çakır için Fransız takımlarından 15 milyon Euro teklif geldi ancak bordo mavililer bonservis bedeli olarak 25 milyon euroluk bir miktar belirledi.

LYON VE DİĞER 3 FRANSIZ TAKIMI DEVREDE

Geçen sezondan bu yana Avrupa devlerinin radarında bulunan Uğurcan için tam 4 Fransız kulübü devrede. Ligue 1’in köklü ekiplerinden Lyon’un yanı sıra Rennes, Nice ve Lille, Milli file bekçisi ile ilgileniyor. Menajerler vasıtasıyla kulübe 15 milyon Euro civarı öneriler sunulurken, Trabzonspor Yönetimi ise kesinlikle resmi teklif gelmeden menajerler ile transferi görüşmeme kararı aldı.

UĞURCAN SÖZÜ AĞAOĞLU’NA BIRAKTI

Daha önce İngiliz kulüplerinin de istediği Uğurcan konusunda Trabzonspor, 25 milyon euronun altına inmemişti. Başarılı eldiven, transfer konusunda sözü Başkan Ahmet Ağaoğlu’na bırakmış durumda. Uğurcan, alt yapısından yetiştiği Trabzonspor anlaşmadıkça hiçbir kulüp ile görüşmeyeceğini yönetime iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal