19.01.2021-16:13 (Son Güncelleme:30.11.-0001-00:00)


1

Gazeteci Uğur Dündar'ın canlı yayın çıkışı çok konuşuldu. Önce kardeşinin eşinin koronavirüs yüzünden vefat ettiğini açıkladı. Ardından sağlık bakanına sert eleştirilerde bulunduç



2

Gazeteci Uğur Dündar, KRT TV’de Gürkan Hacır’ın sunduğu Şimdi Zaman programında kız kardeşinin eşinin covid-19 nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.



3

KRT TV’de yayınlanan Şimdi Zaman programında Uğur Dündar’ın yanı sıra gazetecilerden İsmal Saymaz, Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu ve AKSOY Araştırma’nın sahibi Ertan Aksoy gündeme ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundular.



4

Eniştesinin korona testinin pozitif olmasının ardından 15 günlük tedavi sürecinin ardından hayatını kaybettiğini açıklayan Uğur Dündar, eniştesinin ölüm belgesinde ise “doğal ölüm” yazıldığını açıkladı.



5

Dündar’ın eniştesinin ölüm belgesine “doğal ölüm” yazılması akıllara yeniden Türkiye’de covid-19 kaynaklı ölümlerin gizlendiği iddalarını getirdi.



6

TWİTTER BAKANI MI SAĞLIK BAKANI MI?

TWİTTER BAKANI MI SAĞLIK BAKANI MI?

Öte yandan Uğur Dündar, covid-19 pandemi sürecini yöneten Sağlık Bakanı Fahrettn Koca’yı da şu sözlerle eleştirdi.



7

‘Sayın Sağlık Bakanı (Fahrettin Koca) Twitter Bakanı mı Sağlık Bakanı mı olduğunun açıklanması gerekiyor. Böylesine acı veren bir salgın, yüzlerce canımızı alan bu salgın Twitter’dan yönetilmez kardeşim! Şeffaf ve güven verici bir yönetim anlayışıyla toplumun karşısına çıkarak, böyle soru soracak gazeteci ayrımı da yapmadan, tüm toplumun zihninde oluşan soruların net bir şekilde cevaplanabildiği yönetim anlayışıyla sürdürülebilir' ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR