Ufak Tefek Cinayetler Dizisindeki Mantık Hataları!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil gibi iddialı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi eleştiriler almaya devam ediyor.

10.05.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-15:07) Ufak Tefek Cinayetler Dizisindeki Mantık Hataları!

Sezona çok hızlı bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yakaladığı başarıdan dolayı hakkını yememek lazım çünkü hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile başarı basamaklarını çıkmaya devam ediyor.

Dizi sadece hikayesi ve oyuncuları ile değil çekim mekanları ve kostümleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Ufak Tefek Cinayetler reyting sıralamasına bakıldığında başarısını zaten kanıtlıyor.

Ancak bu başarılı dizisi zaman zaman sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuluyor. Dizinin eleştirilmesindeki en büyük nedenler ise olayların gelişim süreci, karakterlerin tavırları gib etkenler neden oluyor.

Özellikle son dönemde Gökçe Bahadır'ın başarılı bir şekilde canlandırdığı Oya karakteri eleştiri okalrının hedefini almış durumda. Oya bir doktor olarak çok saf tavırlar sergiliyor ve izleyenleri çileden çıkarıyor.

Öte yandan dizideki ana tema olan cinayetlerle ilgili net gelişmeler yaşanmamasıda eleştiri konusu oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal