Ücretli olacağını açıklamıştı: Snapchat, Web sürümünün ücretsiz olacağını açıkladı

Bir dönemin lider sosyal medya uygulaması Snapchat’in ilk önce ücretli olarak çıkacağını duyurduğu Snapchat Web sürümü, tüm dünya için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

16.09.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 16.09.2022-15:19) Ücretli olacağını açıklamıştı: Snapchat, Web sürümünün ücretsiz olacağını açıkladı

Yaklaşık 5-6 yıl evvel çıkardığı hikayeler özelliği ile sosyal medya dünyasında devrim yaratan Snapchat, rakiplerinin bu özelliği kopyalaması sonucunda ciddi kan kaybı yaşamış ve eski popülerliğini kaybetmişti. Fakat koronavirüs pandemisiyle beraber yeniden yükselişe geçen Snapchat, bilgisayarlarda çalışacak olan sürümü Snapchat Web’i geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. İlk önce sürümün ücretli olacağını duyuran Snapchat, son açıklamasıyla Snapchat Web’in tüm dünyada ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu paylaştı. 

Snapchat Web ücretsiz oldu

Whatsapp, Telegram ve diğer rakiplerinin uygulamalarını bilgisayar alanına taşıdığını gören Snapchat, kendi bilgisayar sürümü olan Snapchat Web’i kullanıma sunmuştu. 

Snapchat Web

Mesajların ve anlık görüntülerin gönderilebildiği Snapchat Web’de bununla beraber görüntülü ile normal aramalar yapılabilirken, sohbet tepkileri de dahil olmak üzere mobil cihazlarda bulunan mesajlaşma özelliklerine de erişmesini sağlıyor.

Ücretli olacağını açıklamıştı

Snapchat Web’i ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda ilk olarak ücretli olarak yayınlayan Snapchat, sonrasında karar değiştirerek, sürümü tüm dünyada web sürümünün ücretsiz olduğunu açıkladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal