Uçağın kapısı açıldı: Havada büyük panik yaşandı

Güney Kore’de, inmek üzere olan bir yolcu uçağının kapısının açılmasıyla büyük bir panil yaşandı. Uçağın sahibi olduğu firmadan konu hakkında açıklama geldi.

26.05.2023-11:03 - (Son Güncelleme: 26.05.2023-17:22)

Daegu Uluslararası Havalimanı’na inmek üzere alçalan bir yolcu uçağının kapısı henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı açıldı. Asiana Hava Yolları'na ait olan uçaktaki yolcular kapının açılmasıyla büyük panik yaşarken, uçak havalimanına güvenli bir şekilde indi. 

Havada büyük panik yaşandı

AA’nın yer verdiğine göre; Yonhap'ın haberine göre, 194 yolcusuyla Güney Kore'nin Jeju Adası'ndan havalanan uçağın kapısı, iniş sırasında henüz bilinmeyen sebeple açıldı.

Güney Kore Uçak Kapısı Açıldı

Daegu Uluslararası Havalimanı yetkililerince yapılan açıklamada, olayın uçak inişe geçtiği sırada yaşandığı ve uçağın havalimanına güvenli iniş gerçekleştirdiği belirtildi.

Olayda kimsenin yaralanmadığı kaydedilen açıklamada, bazı yolcuların panik ve nefes darlığı şikayetiyle hastanelere sevk edildiği bildirildi.

Asiana Hava Yolu yetkililerinin açıklamasında, uçağın kapısının çıkışa yakın oturan yolculardan birinin kapı koluna dokunduğu için açılmış olabileceği ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal