Üç Kuruş dizisi bitiyor mu, final mi yapacak? Final sesleri yükseliyor

Yönetmenliğini Sinan Öztürk' ün üstlendiği Üç Kuruş dizisi final mi yapacak? Üç Kuruş izleyicileri final olmasın diye tepki gösterdi.

11.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-22:05) Üç Kuruş dizisi bitiyor mu, final mi yapacak? Final sesleri yükseliyor

Show TV ekranlarında her Pazartesi 20:00 yeni bölümüyle seyircileri ile buluşan Üç Kuruş dizisi final mi yapacak? Üç Kuruş neden finale gidiyor? Dizi sevenler twitter hesabından final olmaması konusunda seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Üç Kuruş dizisinin konusu

Üç Kuruş, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç paylaşmaktadır. Uraz Kaygılaroğlu başarısını Üç Kuruş dizisinde tekrardan sergiledi. Zaten sevilen oyuncu olan Uraz, bu dizide seyircilerin gözde karakteri oldu. Başladığı ilk günden beri seyirciler tarafından sevilen ve yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen dizisinin final yapacağı iddaları çıktı.

Üç Kuruş Final mi yapıyor? 

En son geçtiğimiz hafta 21. bölüm ile ekran başına gelen dizisinin, iddalara göre 28.bölümde ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Dizi ekibinin Çukur dizisine benzeyen yeni bir dizi için harekete geçecekleri kuliste konuşulmaya başlanıldı. 

Üç Kuruş Final mi yapıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal