Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Kanal D Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve ilk bölümü ile seyirci tarafından oldukça beğenilerek ilgi gören yeni dizi Üç Kız Kardeş, sezon finali için gün saymaya başladı. Başarılı bir sezon geçiren ve yeni sezona bomba gibi hazırlanmak için ara vermeye hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı konusu da epey bir merak edilmeye başlandı. Üç Kız Kardeş dizisinin sezon final tarihi belli oldu. İşte o tarih..

24.05.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-15:21) Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Kanal D Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Üç Kız Kardeş dizisinin sezon final tarihi netleşti.

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz 'ün oturduğu ve başrollerinde usta oyuncu Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ile Veda Yurtsever gibi başarılı oyuncu isimlerin yer aldığı dizi sezona ara vermek için hazırlıklarına devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali ne zaman

Birbirlerine çok bağlı olan Türkan, Dönüş ile Derya adındaki 3 kız kardeşin hikayelerinin anlatıldığı dizi, 14 Haziran 2022 Salı günü 16. bölümü ile son kez ekrana gelerek ilk sezon finalini yapmış olacak. İclal Aydın 'ın aynı isimli kitabından uyarlama olan dizi seyirci tarafından yayınlandığı ilk günden itibaren çok sevildi ve ilgi ile takip ediliyor.

Üç Kız Kardeş dizisi 11. bölümü ile 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 20.00 'de Kanal D ekranlarında severleri ile buluşacak.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal