Üç Kız Kardeş dizisinden üzücü haber. Her şey yeni başlamıştı final bile yaptırabilir! İşte o gelişme üzdü

Kanal D ekranların sevilen dizisi olan Üç Kız Kardeş'ten kötü haber geldi. Yeni sezonda ekranlara gelmesi beklenen dizinin final yapacağı haberleri gündeme damgasını vurdu. Başrol oyuncusundan gelen açıklama sosyal medyada kısa sürede yayıldı. İşte, Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman, final mi yapıyor?

23.07.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-15:21) Üç Kız Kardeş dizisinden üzücü haber. Her şey yeni başlamıştı final bile yaptırabilir! İşte o gelişme üzdü

Üç Kız Kardeş'in her bölümü izleyicilerden beğenileri toplarken yeni bölümlerin gelmesine sayılı günler kaldı. Haziran ayında ekranlara ara veren Üç Kız Kardeş, sezon finali yaparak heyecanı doruklarda bıraktı. Üç Kız Kardeş dizisinden kötü haber geldiği gündeme gelirken 2. sezon da olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Üç Kız Kardeş yeni sezonda başlayacak mı? İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? 

Üç Kız Kardeş dizisinde Derya karakterine hayat veren Melisa Berberoğlu, dizinin Ağustos ayında değil Eylül ayında sete çıkacağını duyurdu. Eylül ayının ilk günlerinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi ertelenerek Eylül ayının sonuna ertelendiği gündeme geldi. Üç Kız Kardeş'in final mi yapacağı ise araştırılmaya başlandı. 

Üç Kız Kardeşler dizisi ne zaman başlıyor?

Ekim başında ekranlarda olması beklenen Üç Kız Kardeş dizisine yeni isim katılacağı duyuruldu. Kardeşler dizisinde yer almış Eren Ören yeni sezonda Üç Kız Kardeşler dizisinde izleyici ile buluşacağını açıkladı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal