Üç Kız Kardeş dizisi devam edecek mi, 2. sezon olacak mı?

Kanal D'de yayın hayatına başlayan Üç Kız Kardeş adlı dizi izleyiciden çokca ilgi görmeyi başardı. Dizide oyuncularında başarılarının yanı sıra dizi konusununda dikkatleri üzerine çektiği görülüyor. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı da izleyenler tarafından merak ediliyor.

21.03.2022-21:20 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:20) Üç Kız Kardeş dizisi devam edecek mi, 2. sezon olacak mı?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığından beri oldukça sevildi. Dizinin ikinci sezonuda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek. Birinci sezon için 31 Mayıs 2022 tarihinde sezon finali yapacak olan dizi, bir dahaki sezonda yine izleyici ile buluşacak. Dizinin senaristliğini yapan Mahinur Ergun ikinci sezon için hazırlıklarını başlattı.

Üç Kız Kardeş yeni sezon olacak mı?

Üç Kız Kardeş dizisi için 2022-2023 yayın sezonunda ekranlarda kalmaya devam edeceği kesin olarak söylenebilir. Yapımcı olan Barkuda Film dizinin oyuncuları olan İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Veda Yurtsever ile yeni sezon için sözleşmelerini imzalamak için hazırlıklara başladı bile. 

üç kız kardeş

Dizinin şuanki reytinglerine bakıldığında devam edeceğini söylemek hiç zor değil ancak ne kadar kesin olsa da dizi sektörü birazda riskli bir durumdadır. Yani Mayıs ayı içerisinde de reyting oranları istenen düzeyde olursa dizinin ikinci sezonu kesin olarak gelecek diyebiliriz. Reytinglerin aynı düzeyde olmaması ise dizinin ikinci sezonunun iptalini beraberinde getirebilir. Dizi şuan için salı akşamları yayınlanan ve daha önceden başlamış olan birçok dizi ve programın önünde reytinglere erişmiş durumda. Bunun devam etmesi ise dizinin geleceğinin parlak olacağını göstermekte. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal