Üç Cumhurbaşkanı Adayı'nın Şaşırtan Ortak Noktası

Cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleşen 3 ismin ortak noktası dikkat çekiyor. Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener ve Muharrem İnce'nin üçünün de ortak noktası Rize.

04.05.2018-17:11 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-19:25) Üç Cumhurbaşkanı Adayı'nın Şaşırtan Ortak Noktası

Partilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri amacıyla aday gösterdiği Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener'in ortak noktalarının 'Rize' olması öne çıkıyor.

İNCE'NİN ANNESİ RİZE'DEN YALOVA'YA GÖÇMÜŞ

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize Güneysulu doğumlu olduğu herkes tarafından bilinirken, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in de Rize ile ailevi bağlantıları çok fazla bilinmiyor. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin annesi Zekiye İnce'nin dedelerinin Rize'nin Çayeli ilçesinden 1922 senesinde Yalova'ya göçtüğü ve asıl memleketlerinin Çayeli ilçesi Büyükköy'e uzandığı öğrenilirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener'in de Rize Fındıklı ilçesi nüfusuna kayıtlı bulunması siyasette Rize etkisini ortaya koyuyor.

BABA ERDOĞAN RİZE'DEN 13 YAŞINDA AYRILDI

Bilindiği üzere doğma büyüme İstanbul Kasımpaşalı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın babası Ahmet Erdoğan 13 yaşında ailesi ile beraber İstanbul'a gelmiş fakat memleketi ile bağını hiç kesmemişti. Bu bağı Cumhurbaşkanı Erdoğan da devam ettirmiş ve baba ocağı Güneysu ilçesinde bir ev yaptırmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal