Uber, ‘Merhaba’ İndirimi ile Hizmet Vermeye Başladı

Dünyanın en popüler VIP taşımacılık servisi Uber, sarı taksiler vasıtasıyla Ankara'da hizmet vermeye başladı. Ayrıca Ankaralılar, mart ve nisan ayındaki bir yolculuklarında 40 TL indirimden yararlanabiliyorlar.

10.03.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-16:37) Uber, ‘Merhaba’ İndirimi ile Hizmet Vermeye Başladı

Bir dönem Türkiye’nin en çok konuşulan gündemlerinden biri olan Uber, şimdiye kadar Türkiye’nin en büyük şehri olan İstanbul’da hizmet veriyordu. Resmi Twitter hesabından yeni bir açıklama yayınlayan Uber Türkiye, şu andan itibaren Ankara’daki kullanıcıların da UberTaksi’yi kullanabileceklerini bildirdi.

BUGÜNDEN İTİBAREN ANKARA’DA DA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Uber, Türkiye’de 2014 yılından şimdiye dek olaylı ve ara vererek de olsa hizmet vermeye devam ediyor. Fakat bugüne kadar Uber’in VIP taşımacılık hizmetinden sadece İstanbullular yararlanabiliyordu. Bugünden itibaren Ankara’da da hizmet vermeye başlayan Uber, Ankaralıların UberTaksi üzerinden sarı taksi çağırmasını mümkün kılıyor.

40 TL’YE KADAR İNDİRİMDEN FAYDALANABİLECEKLER

Uber, Ankara'daki kullanıcılarına bir yolculukta 40 TL indirim sunuyor

Söylenen bilgilere göre Ankara’daki Uber kullanıcıları, ‘MERHABAANKARA’ kodunu kullanarak mart ve nisan ayları süresince Ankara’da gerçekleştirecekleri bir yolculukta 40 TL’ye kadar indirimden yararlanabilecekler.

PROMOSYONLAR OTOMATİK OLARAK UYGULANACAK

Uber Türkiye, promosyon kodunun kullanımıyla ilgili olarak gelen ‘Promosyon kodunu nakit mi kullanıyoruz kredi kartı ile mi?’ sorusunu ise ‘Promosyonlar, kampanya koşullarına uygun olarak bir sonraki yolculuğunuzda otomatik olarak uygulanacaktır’ şeklinde cevapladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal