Twitter Memphis Depay İsmini Engelliyor mu?

Twitter, Memphis Depay ismini yazan kullanıcıları engelleniyor. İnternet kullanıcıları ''Memphis Depay Twitter olayı nedir?'' sorusunun cevabını arıyor. Peki Memphis Depay Twitter olayı nedir? Twitter Memphis Depay ismini engelliyor mu? Memphis Depay kimdir?

15.03.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-11:22) Twitter Memphis Depay İsmini Engelliyor mu?

Sosyal medya uygulaması olan Twitter, nedeni bilinmeyen bir şekilde Memphis yazan kullanıcıları engellemeye başladı. Bununla birlikte futbolcu Memphis Depay gündem oldu ve en çok konuşlan isim oldu. Twitter ve internet kullanıcıları Memphis Depay'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Memphis Depay Twitter olayı nedir? Twitter Memphis Depay ismini engelliyor mu? Memphis Depay kimdir?

MEMPHIS DEPAY KİMDİR?

Futbolcu Memphis Depay, VV Moordrecht Kulübü’nde 2000 yılında kariyerine başladı. 2003 yılında Rotterdam’ın altyapısına ve 2006'da PSV Eindhoven altyapısına geçti. Altyapıda oynadıktan sonra 2011-2012 sezonunda A takıma çağrıldı. 2012-2013 sezonunda ilk 11'de çıkmaya başladığı 30 maçta 3 gol attı ve aynı sezon takımı Hollanda Süper Kupası'nı kazandı.

2014-2015 sezonu ise en çok parladığı sezon oldu. Aynı sezonda 111 defa PSV Eindhoven takımında sahaya çıktı. 2015-2016 sezonunda Manchester United'a transfer oldu. Sezon sonu Manchester United takımından ayrıldı ve Olimpik Lyon'a transfer oldu. 

TWİTTER MEMPHİS YAZANLARI NEDEN ENGELLİYOR?

En çok kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter, 14 Mart Pazar günü başlayan bir olayla gündeme geldi. Tweetlerinde Memphis adını yazan kullanıcıları 12 saat süreyle engellenmeye başlandı. Bununla birlikte kullanıcılar bu durumun nedeni araştırmaya başladı. Peki Memphis Depay Twitter olayı nedir? Twitter Memphis Depay ismini engelliyor mu?


Twitter'ın Memphis isimlerini yazan kullanıcıları engellemesi ardından gündeme gelen futbolcu Memphis Depay'ın adı da yasaklı kelimeler listesine girdi. Ortada hiçbir sebep yokken Twitter'ın neden böyle bir şey yaptığı ise merak ediliyor. Olayın ardından Depay'ın forma giydiği Olimpik Lyon Futbol Kulübü yaptığı paylaşımda:

''Hey, Twitter – Onun (Memphis Depay) hakkında konuşabilir miyiz?'' ifadelerine yer verdi. Twitter yetkilileri henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal