Twitter çöktü mü? 1 Haziran 2022 Çarşamba Twitter'da sorun mu var? Twitter neden açılmıyor? Twitter erişim sorunu sebebi

Twitter kullanıcılarından bazıları akış yenilenemedi hatası almalarıyla Twitter'da bir sorunun var olup olmadığını araştırmaya başladı. Birçok kişi internet aramalarında sıklıkla 'Twitter çöktü mü? 1 Haziran 2022 Twitter'da sorun mu var? Twitter neden açılmıyor?' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

01.06.2022-22:48 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-22:48) Twitter çöktü mü? 1 Haziran 2022 Çarşamba Twitter'da sorun mu var? Twitter neden açılmıyor? Twitter erişim sorunu sebebi

Kısa bir süre önce Twitter kullanıcıları akış yenilenmemesi üzerine Twitter'ın çöküp çökmediğini, herhangi bir sorunun olup olmadığını araştırmaya başladı. Twitter kullanıcıları bu durumun neden kaynaklı olduğunu, Twitter'ın gerçekten çöküp çökmediğini merak ediyor.

Twitter çöktü mü?

Bazı Twitter kullanıcıları, bugün akşam saatlerinde Twitter'da akış yenilemedi hatasıyla karşı karşıya geldi. Bazı kullanıcılar ise Twitter mobil uygulamasına erişim sağlayamadı. Bu durum üzerine ise araştırmalara yapılmaya başlandı. kullanıcıların neden bu sorunla karşılaştıklarına dair bir fikirleri yokken duruma ithafen herhangi bir açıklamada gelmedi. Şimdilerde Twitter'a giriş yapılmasına rağmen hala bazı kullanıcılar akış yenilemedi hatası ile karşı karşıya.

Twitter'a girildiğinde kullanıcıların karşısına çıkan "hata oluştu" ibaresinden dolayı Twitter'ın çöktüğü düşünüldü. Dünya genelinde yaşanılan bu sorun hakkında yetkililerce herhangi bir resmi açıklama gelmemiş olsa da sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı düşünülüyor. Şu anda Twitter'a giriş yapılabilse de bazı kullanıcıların tweetleri göremediği öğrenildi.

Bazı kullanıcılar bu sorunları yaşadığını bildirirken bazılarıysa böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını dile getiriyor.

Twitter çöktü mü

1 Haziran twitter çöktü mü

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal