TV8,5 Canlı Real Madrid – Manchester City donmadan izle

Futbol severler gerçekleşen maçları yakından takip etmeye devam ediyor. Bugün oynanacak Real Madrid – Manchester City maçını izlemek isteyenler nasıl ve nereden izleyeceklerini araştırıyor. TV8,5 Canlı Real Madrid – Manchester City donmadan izlemek isteyenler için haberimizde detaylara yer verdik.

04.05.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-21:40) TV8,5 Canlı Real Madrid – Manchester City donmadan izle

Real Madrid – Manchester City karşılaşmasını heyecanla bekleyenler karşılaşmaya az kala maçı nereden ve nasıl izleyeceklerini araştırmaya başladı. Finalde bulunmak isteyen iki takım içinde oldukça önemli olan bu maç ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak? eal Madrid – Manchester City maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Real Madrid – Manchester City canlı izle TV8,5

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin büyük iki devi Real Madrid – Manchester City bu akşam karşılaşmaya çıkacak. Yarı finalin ilk maçında sahaya çıkan iki takımdan Manchester City 4-3'lük galibiyet ile evine dönmüştü. Rövanşın yapılacağı bu maç ise futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Peki maç ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?

maç ne zaman

Manchester City - Real Madrid maçı saat kaçta ve nerede yayınlanacak?

Manchester City - Real Madrid maçı 4 Mayıs Çarşamba saat 22.00'da Exxen üzerinden ve TV 8,5'tan canlı olarak izleyici karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal