Tuzla'da Çocuklara Renkli Karşılama

Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocukların normalleşme süreci kapsamında dışarı çıktığı 13 Mayıs'ta Tuzla Belediyesi onlar için sürpriz bir karşılama hazırladı.

14.05.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-12:56) Tuzla'da Çocuklara Renkli Karşılama
Dünyada 4 milyondan fazla kişiyi etkileyen coronavirüs sonrası normalleşme sürecine 11 Mayıs itibariyle geçildi.

Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocuklara normalleşme süreci kapsamında dün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verildi.

Parklar ve oyun alanları gibi yerlerde çocukların güzel havanın tadını çıkarabilmeleri için gereken tedbirleri alan Tuzla Belediyesi ise minikler için güzel bir karşılama hazırladı.

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’na gelen çocuklar animatörler, şarkılar ve oyunlar eşliğinde karşılandı.

Sürprize bir hayli şaşıran çocuklar koşmanın, eğlenmenin, oyun oynamanın keyfini çıkardı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı etkinliğe dair şu sözleri kullandı:

"Çocuklar için neşeli, eğlenceli ve oyun dolu bir gün hazırladık. Çocuklar parkın, doğanın ve güneşin tadını çıkardılar. Bizlerde sevgili çocukların mutluluğu ile mutlu olduk.
COVID 19 süreci belki çocukları farklı bir boyutta etkiledi. Bizlerde çocukların bugünlerde yalnız kalmaması sıkılmamaları için bir çok etkinlik düzenledik. Eğitim, eğlence, müzik gibibir çok konuda bizler evlerindeki çocuklara misafir olduk. Bugünde çocuklarımızla parklarda buluştuk. Bugünleri telafi edeceğiz. Hep beraber sokaklarda neşe ile oyun oynayacağız. Çocuklarımız için bir süre daha evlerde kalıp, sonrasında hep beraber parklarda, oyun alanlarında ve yeşil alanlarda olacağız.Tedbirler ile normalleşme sürecini de hep beraber başarılı ile atlatırsak, sonrasında parklarımız, oyun alanlarımız, sahillerimiz çocuk neşesi ve oyunlarıyla yeniden canlanacak. Bu sürede evde kalan çocuklar ve gençler için dijital alanlarda yayınlar yaparak vakitlerini verimli geçirmelerine yardımcı olmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal